Co týden dal: Xindl X se oženil, Jakub Smolík chystá svatbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co týden dal: Xindl X se oženil, Jakub Smolík chystá svatbu!

Barometr
Barometr (Aha!)

Týden zase uběhl jako voda a skandálů je víc než, dost! Celebrity ani o prázdninách opravdu nelení a tak je český showbyznys opět plný zajímavých událostí. Jaké byly jejich radosti a strasti tento týden?

Svatba týdne: Xindl X se potají oženil!

Zpěvák Xindl X Ondřej Ládek (33) se tajně oženil. Po půlroční známosti si vzal svoji přítelkyni Moniku Hujsovou (30), se kterou čeká dítě. Svatba se konala na přísně utajovaném místě a věděla o ní pouze rodina a blízcí přátelé.

Kauza týdne! Kokta nechce milenku ani dítě!

Manžel Gábiny Partyšové (34) Josef Kokta (55), jehož milenka Ornella Štiková (19) čeká jeho dítě, neví kudy kam. Přes média napsal dopis, že nestojí o ni ani o dítě a posílá ji na potrat!

Ornella se kamarádce přiznala, že má strach a neví, jak celou situaci řešit. Potrat však kvůli rodinnému zatížení okamžitě vyloučila. „V rodině to mají těžké s těhotenstvím, proto ho Ornella okamžitě zavrhla,“ líčí kamarádka zatím nejhorší okamžiky v těhotenství.

Verdikt týdne! Soud potrestal Daru Rolins!

Po dvou letech, kdy zpěvačka Dara Rolins (39) usmrtila na silnici motocyklistu Jindřicha Rotrekla (†63), už konečně padl verdikt. Soud dal za pravdu vdově Olze Rotreklové a Rolins uznal vinnou za smrt jejího manžela. Dara byla odsouzena k 26 měsícům odnětí svobody. Trestu neunikne, pokud poruší tříletou podmínkou, během níž jí bude odebrán řidičský průkaz.

Zasnoubení týdne! Jakub Smolík se bude ženit!

Písničkář Jakub Smolík (51) konečně požádal o ruku svou partnerku Petru, s níž má dceru Petrušku. Ta se po pěti letech dočká oficiální rodiny. Svou přítelkyni požádal o ruku během dovolené v italském Římě. A to přímo během večeře v restauraci. „Měl jsem to promyšlené předem. Hosté u okolních stolů vytušili, o co se jedná, a začali tleskat. Bylo to opravdu jak z filmu,“ svěřil se zpěvák.

Útok týdne! A zase ta Iveta...!

Šílený fanoušek Ivety Bartošové (46) Zdeněk Macura (38) už měl dost věčného odmítání. Sebral všechnu odvahu a přijel za Ivetou do vily v Uhříněvsi, aby si s ní vyříkal, co k ní cítí. Když se milenec Ivety Josef Rychtář (53) vrátil domů a načapal Ivetu s Macurou, vyrazil s ním dveře a zavolal policii. Ránu do nosu dostal Macura i od Ivety.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.