Gábina Partyšová: Prozradila, jak přišla Koktovi na nevěru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gábina Partyšová: Prozradila, jak přišla Koktovi na nevěru!

U Gábiny a Pepy je doslova pohřební nálada. Aby ne, když moderátorku Pepa podvádí a jí se směje celá republika.
U Gábiny a Pepy je doslova pohřební nálada. Aby ne, když moderátorku Pepa podvádí a jí se směje celá republika. (pro Aha! – Jan Tůma, Dalibor Puchta)

Showbyznysem už týden otřásá skandál. Prasklo totiž, že Pepa Kokta (55) zahýbal manželce Gábině Partyšové (34) s mladou Ornellou Štikovou (19), se kterou dokonce čeká dítě. Ornellina kamarádka deníku Aha! prozradila podrobnosti o počátcích vztahu, kdy se ti dva oťukávali. Ornella doufala, že to není jen flirt. Kokta žil zase v domnění, že se nikdo nic nedozví.

„Seznámili se přes jeho internetový profil. Ornella hned věděla, že je to ten pravý,“ prozradila Aha! její přítelkyně.

Ornella si zjistila Pepovo znamení a začala věštit, budeli mít jejich láska trvání. „Dlouho si jen psali, on na ni občas žárlil. Pak si ale kvůli ní zrušil profil, aby mohl flirtovat i s jinými ženami,“ dodává kamarádka.

Pak došlo i na SMS a dlouhé telefonáty. Milenci se začali tajně stýkat v bytě v Pařížské ulici v centru Prahy. Dokonce se nebáli vyrazit ruku v ruce na procházku. „Ornella se ale strachovala, aby je někdo nevyfotil a aby se to neprovalilo.“

To už se ale o jejich pletkách vědělo  a dokonce i Gábina tušila, že jí manžel zahýbá. „Koupila si na benzince časopis, kde to bylo na titulní straně. Pepovi prý hned vpálila, že Ornellu dobře zná. On se tím ale nenechal rozhodit a pořád za Ornellou dolézal a omlouval se. Gábina okamžitě zatrhla Pepovi internet a dokonce mu i kontrolovala mobil,“ tvrdí kamarádka.

V tuto chvíli však tato trojice řeší jedinou otázku – těhotenství a dítě, které si Ornella nechce nechat vzít. Až testy otcovství ale ukážou, zda je Pepa opravdu otcem.

Otcovství za 30 000 Kč

Kokta tvrdí, že dítě není jeho, Ornella si je naopak jistá. „V době těhotenství jsou dvě metody k určení otcovství. Buď z krve matky izolujeme volnou DNA plodu, do deseti dní máme odpověď. Stojí to zhruba 30 000 korun. Nebo je zde běžná invazivní metoda, kdy se z děložní dutiny odebere tkáň placenty či plodová voda. Do dvou dnů bychom měli znát odpověď. Tato metoda stojí kolem 17 000 korun. Rizika jsou nízká. Doporučuji přijít po 12. týdnu,“ vysvětlil odborník na genetiku doktor David Stejskal.



Přečtěte si
va45
19. 8. 2012 • 14:38

Mladá kočka udělala jen to co udělala Partišová před léty jeho ženě.Kdo jinému jámu kopá sám do ni padá.Kdyby neměl Kokta prachy tak by si Partyška o takového "krasavce"neopřela ani kolo.Zaltokopka chtěla pracháče tak ho má se vším všudy.Dobře ji tak.

zamlzena
19. 8. 2012 • 10:52

TO JSOU PLODY,KVETLO UŽ PŘED ČASEM.....

rejpal3
18. 8. 2012 • 23:22

Evinka má v hlavě tááákovéééhle vzduchoprázdno(viz níže)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.