VIDEO »Nápadník« Bartošové: Iveta ho bila do obličeje, nalákala ho přes sms! Máme důkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIDEO »Nápadník« Bartošové: Iveta ho bila do obličeje, nalákala ho přes sms! Máme důkaz!

Zdeněk Macura ukázal sms od Ivety!
Zdeněk Macura ukázal sms od Ivety! (Ahaonline.cz)

Úterní incident, který se odehrál u domu Ivety Bartošové (46) v Praze-Uhříněvsi, se mohl odehrát i jinak, než v médiích popisuje ochránce zpěvačky Josef Rychtář (54). Zpěvaččin ctitel Zdeněk Macura byl vylákán esemeskami a posléze ho podle jeho vlastních slov postupně napadli oba dva. Nakonec ho pozvali k sobě do domu, kde si ho natáčeli. Co je to za bizarní praktiky?

Už několik měsíců se Zdeněk Macura snaží získat srdce Ivety Bartošové, všechny bombarduje svými zprávami a samotné zpěvačce došla trpělivost. Nebo spíš ruply nervy jejímu milenci Josefu Rychtářovi?

Když se nápadník začal přes média ucházet o ruku labilní zpěvačky, prohlásil o něm, že je to psychopat, který by měl vyhledat odbornou pomoc. Macura zase osočil Rychtáře, že je manipulátor, a chtěl se stůj co stůj sejít přímo s Ivetou.

V pasti

Odmítnutí zřejmě toužil slyšet na vlastní uši. Jakousi podivnou shodou náhod pak ale skočil rovnýma nohama do pasti: zřejmě byl vylákán na SMS zprávu s prosbou o pomoc, která mu dorazila z mobilu Ivety. 

„Po druhé hodině mi přišla z Ivetina telefonu SMS, abych přijel, že jde o život. Nevěděl jsem, jestli mám na ni zareagovat. Když jsem neodpovídal, tak mi za několik minut přišla další zpráva, která zdůrazňovala, abych přijel,“ líčil deníku Aha! Zdeněk Macura (38), jak celý konflikt začal.

Podívejte se na exkluzivní zpověď Zdeňka Macury pro Aha!

Video se připravuje ...

„Vydal jsem se teda do Uhříněvsi za Ivetou. Čekal jsem opodál jejího domu a napsal jí, ať vyjede směr centrum, abychom se potkali na jiném místě. Potom jsem chtěl odjet, ale cestu mi autem zatarasil pan Rychtář, který se zničehonic objevil. Našlápnul si to ke mně a chtěl vyvolat potyčku pod záminkou, že jsem ho slovně urážel. Začal mě fackovat. Dal jsem se na útěk a zavolal policii,“ pokračuje ve vyprávění Macura.

Při útěku spadl a zranil si obě ruce. „Já se vrátil k autu a nemohl jsem odjet. Nenašel jsem klíče, které byly v zapalování. Po celém konfliktu mi přítel Ivety sdělil, že je mám pod sedačkou. Když jsem klíčky hledal, vrátil se i s Ivetou a chvilku nato dorazila policie.

Pěstí do nosu

Situace se uklidnila, tak jsme policisty odvolali, že si to vyřešíme v klidu. Iveta navrhla, abych šel dál k nim domů. Rychtář proti tomu nic neměl. Tam si mě a Ivetu natáčel v situaci, kdy zpěvačku pod tlakem nutil říct, že se mnou nechce být. Sama Iveta mi dala pěstí do nosu a spustila se mi trochu krev,“ doplnil završení celého incidentu Macura.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
marieelle
18. 8. 2012 • 18:46

budťe rád, že vás nechce. I ten Rychtář by to nejspíšw bral všechno zpýátky, kdyyb to šlo. jwe to úděs, Jedna hysterická zpěvačka a je tolik slušných a neopotřebovaných dívekm které čekají na prince. Nejsou falečné uvnitř ani napovrch a jsou přirozené, bez vycpávek pod kůží, bez liposukcí a líčidel, .... Nechcete přesedlat z tohoto současného PASKVILU na trochu jinou KVALITU ?

hillaarkaa
17. 8. 2012 • 11:21

Třikrát sis ho kvůli tomu musel u PC vyhonit než si to sem fláknul???

adam.janis
17. 8. 2012 • 11:03

originální video, které zatím neproniklo na veřejnost ! www.forpsi-zasah.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.