Překvapivý verdikt z VIP Prostřeno!: Chlap je nejlepší kuchař! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Překvapivý verdikt z VIP Prostřeno!: Chlap je nejlepší kuchař!

Martin Kraus je nejen brilantní kuchař, ale i pořádný fešák.
Martin Kraus je nejen brilantní kuchař, ale i pořádný fešák. (TV Prima)

Ve speciálních dílech VIP Prostřeno! přítomní muži většinou vaří jako géniové a ženy často strčí do kapsy. To předvedli i vítězové z posledních týdnů Lukáš Hejlík (32), Oldřich Navrátil (59), Ivan Vyskočil (66) a dnes se blýskne i Martin Kraus (29).

Chystá přitom jednoduché menu – mozzarelu s rajčaty, kachnu a jako dezert pečený ananas. Jak je možné, že muži u plotny tak válí, ačkoliv u ní moc času netráví?

„Je to pro nás svátek. Jako když se nám poštěstí usednout za volant ferrari, tak si to pořádně užijeme,“ vysvětlují shodně kuchaři Prostřena! s tím, že nejsou vařením otráveni jako ženy.

Ty totiž musejí vařit denně, neustále vymýšlet, co ukuchtit, aby se pokrmy neopakovaly příliš často. Zároveň muži většinou vaří jednoduše a efektivně, jelikož se nechtějí zbytečně namáhat.

Martinův dezert: Pečený ananas na šutru!

Sladké horké ovoce v karibském stylu završí dnešní VIP Prostřeno!. Je to velmi jednoduché, ale brilantní! Jak na to?Ananas nakrájíme na silnější plátky, které dáme na rozpálený kámen (případně gril) a pravidelně je otáčíme. Podáváme, až je ananas téměř měkký.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.