Svět filmu ovládlo svatební šílenství! Jolie & Pitt: Nemůžou se vzít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Svět filmu ovládlo svatební šílenství! Jolie & Pitt: Nemůžou se vzít!

Angelina Jolie a Brad Pitt
Angelina Jolie a Brad Pitt (Profimedia.cz, ara)

Hvězdy světového filmu zachvátila svatební horečka! Britský komik John Cleese (72) se znovu oženil, i když ho předchozí manželka pěkně oškubala. Jennifer Aniston (43) oznámila zásnuby, jakmile se doslechla o brzké svatbě svého bývalého manžela Brada Pitta (48). A ten si vykoledoval varování úřadů, že milovanou Angelinu Jolie (37) si podle zákona nesmí vzít na jejich zámku, ale jedině na radnici, nebo v kostele!

O uplynulém víkendu se nevzali, tak se hovoří o tom nadcházejícím. Celé okolí jihofrancouzského zámku Miraval žije svatbou Angeliny Jolie a Brada Pitta, ale nikdo netuší, kdy by se měla konat.  Slavný hollywoodský pár si prý u klenotníka Roberta Procopa objednal svatební prsteny za 30 milionů korun! „Svatba bude tuto sobotu,“ tvrdí Michael Latz, starosta nedaleké vesnice Correns.

Během pondělí pokračovaly příjezdy dalších vozů se zásobami lahůdek a šampaňského. Všechno má ale jeden legislativní háček... „Na zámku se vzít nemohou. Podle francouzských zákonů se obřad může konat jedině v kostele, anebo na radnici,“ říká úředník Patrick Mareschi.

Bude zajímavé sledovat, jak problém vyřeší jeden z nejslavnějších a nejbohatších párů planety, který se k veselce odhodlává už sedm let. Nabízí se, aby uzavřeli civilní sňatek v rodné zemi a ve Francii uskutečnili pouze symbolický obřad bez právní hodnoty.

Jennifer Aniston: Zásnuby! Pittovi na truc?

Pravá láska, nebo pomsta exmanželovi? Zhruba tak mluví Hollywood o zasnoubení Jennifer Aniston (43) s přítelem Justinem Therouxem (41). Herečka, kterou proslavila role Rachel v seriálu Přátelé, byla totiž v letech 2000 až 2005 vdaná za Brada Pitta, ale toho jí odloudila Angelina Jolie! A tak prý chce Jennifer Bradovi ukázat, že už na něj vůbec nemyslí.

»Olympionik« John Cleese: Už čtvrtá svatba!

Přestože ho jeho třetí žena Alyce obrala u rozvodu o 360 milionů korun, John Cleese (72) pořád věří na lásku, a tak se po čtyřech letech znovu oženil. Člen legendární herecké skupiny Monthy Python, který v posledních týdnech zval Čechy na olympiádu do Londýna, pojal za manželku o 31 let mladší klenotnici Jennifer Wade (41). „Byla to láska na první pohled,“ říká herec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.