VIDEO: Dara Rolins je vinna za smrt motocyklisty: Rotreklová dostane odškodné! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO: Dara Rolins je vinna za smrt motocyklisty: Rotreklová dostane odškodné!

Dara se svým právním zástupcem
Dara se svým právním zástupcem (Pavel Machan, Ladislav Křivan)

Spor mezi zpěvačkou Darou Rolins (39) a vdovou po zesnulém motocyklistovi Jindřichu Rotreklovi (†63) je konečně u konce. Zpěvačka ale z verdiktu soudu velkou radost nemá.

Soud dal totiž za pravdu vdově Olze Rotreklové a Rolins uznal vinnou za smrt jejího manžela, k níž došlo před dvěma lety. Dara byla odsouzena ke 26 měsícům odnětí svobody. Trest jí hrozí v případě, že poruší tříletou podmínkou, během níž jí bude odebrán řidičský průkaz.

Zpěvačka navíc musí Rotrelkové i jejím dcerám a vnučce vyplatit tučné odškodné. Každá z nich z její kapsy obdrží 240 tisíc korun. Proti verdiktu soudu se však může do somi dnů odvolat.

Ke smrtelné nehodě došlo už v červenci roku 2010, ale Dara Rolins ji má kvůli nekonečným soudním tahanicím stále před očima. S Rotreklovou už absolvovala několik nepříjemných setkání a dnes musely obě vypovídat vše od počátku před novou soudkyní.

Zpěvaččin právník totiž navrhnul odvolání původní soudkyně, která podle něj jednala zaujatě. Zatímco zpěvačka svou vinu popírala, vdova Rotreklová byla přesvědčena o tom, že smrt jejího manžela způsobila svou nepozorností.

Více o soudním sporu Dary Rolins čtěte v úterním vydání deníku Aha!

Podívejte se na verdikt soudu na videu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adamkovec
4. 1. 2013 • 11:24

Dara Rolins je jedno bezcharakterne, bescitne hovädo ktore si neuvedomuje co komu spravilo. Na sude ukazkovo zahrala chuderu a vonku sa usmievala od ucha k uchu. Nic jej nebolo ani nie je luto. Takto ukazala silu svojich špinavích peňazí. Je to bezcitná Suka. Prezident Klaus je Dement!

jenka
15. 8. 2012 • 14:29

Jako neuvěřitelná drzost mi připadá od samého počátku trestního stíhání Darys Rolins, že nastolila svou image jako arogantně neprůstřelnou a hodlá v tom pokračovat. Žádný pocit viny za zabití člověka. Jen na prachy jí nesahat! To je neuvěřitelné stvoření a měla by pro svou bezohlednost dostat co jí náleží. Protože to, co jí soud vyměřil, by bylo možná spravedlivé, ale paní Rolins je přesto nenapravitelná a zasloužila pro svou hamižnost trest vyšší.

rejpal3
14. 8. 2012 • 21:43

Rolinc jezdí jako p.r.a.s.e - jak je možné, že poté, co jí při nehodě před očima zemřel člověk, napáchala dalších pět přestupků? Ať už by byl či nebyl vinen, tak po takovém zážitku by snad normální člověk jezdil opatrně. Je dobře, že jí sebrali řidičák - Rotreklovi to sice bohužel život nevrátí, ale možná to jiný lidský život zachrání... Já bych jí ten řidičák už ani nevrátil...

anezat
14. 8. 2012 • 19:46

hillaarkaa
14. 8. 2012 • 12:52

Za diskuzi k této "vyjímečné" osobnosti Bude-li takovýchto+ Trpajzlíků více,ušetří stát na důchodech-a to se přeci modrým strakám vyplatí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.