Skamene je zpátky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skamene je zpátky!

Po představení známý herec ukázal sličné obsluze, jak se správně točí pivo.
Po představení známý herec ukázal sličné obsluze, jak se správně točí pivo. (Aha! – Josef Mašek)

MNÍŠEK POD BRDY – Velký návrat! Ještě před několika měsíci byl herec Roman Skamene (51) na dně. Kvůli jeho nespolehlivosti způsobené hercovou láskou k alkoholu ho ze svého divadla dokonce vyhodil i jeho velký kamarád Luděk Sobota. Jenže nyní je Skamene zpátky. V Divadélku Káji Maříka v Mníšku pod Brdy se mu tleskalo vestoje!

„Roman byl úžasnej! Přijel naprosto přesně, disciplinovaně pil jen nealko a na pódiu řádi, jak zamlada. Lidi z něj byli nadšený,“ popsal deníku Aha! jeden z pořadatelů. Spokojený byl v Divadélku Káji Maříka i Skamene. „Jo, docela jsem si to užil,“ s úsměvem halasil po představení.

Ačkoliv pil celý večer jen kolu, svou lásku k pivu přece jen nezapřel. Jako bývalý majitel hospody se rozhodl personálu ukázat, jak správně jeho oblíbený mok natočit. Krásné prostory mníšeckého divadélka tak po čase začínají opět žit. „Roman Skamene byl povedený start. V půlce prosince už je tu domluvený koncert Záviše, který sám sebe nazývá knížetem českého pornofolku. Někde jsem četl, že je to oblíbený zpěvák Karla Gotta. Z Bertramky to nemá Mistr do Mníšku daleko, takže třeba na Záviše přijede. Slibuju mu, že nebude muset platit lístek,“ vzkazuje Gottovi jeden z nových provozovatelů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.