Co týden dal... Ivana Gottová pohřbila tatínka! Zawadská udávala! A Petra Janů utíká z bytu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co týden dal... Ivana Gottová pohřbila tatínka! Zawadská udávala! A Petra Janů utíká z bytu!

Petra Janů se chystá změnit nejen svůj život, ale i bydlení.
Petra Janů se chystá změnit nejen svůj život, ale i bydlení. ( Aha! – Martin Pekárek)

To by nebyl den, aby se nějaká ta naše celebrita nepostarala o pořádný skandálek. I tento týden byl český showbyznys plný hvězdných kauz. Co se stalo tentokrát? Pojďme si připomenout nejdůležitější okamžiky za posledních sedm dní.

Stěhování týdne - Petra Janů: Musím pryč!

Zpěvačka Petra Janů (59) se po velké bolesti, kdy minulý rok pochovala svého manžela, producenta Michala Zelenku (†63), chystá od základu změnit svůj život! „Zařídím si nový byt, bude to nový start,“ prohlásila odhodlaně Petra, která přiznává, že na ni v jejím obřím bytě v pražských Dejvicích pořád padají vzpomínky na šťastný život po manželově boku.

Smutek týdne: Gottová se s tatínkem nerozloučila!

Více než sto padesát lidí zaplnilo opavskou obřadní síň, aby se naposledy rozloučili s Petrem Macháčkem (†63), otcem Ivany Gottové (36). Ta nakonec opravdu dostála svým slovům a na pohřeb nedorazila. V lavici pro pozůstalé tak prolévala slzy jen vdova s Ivaninými bratry Michalem a Petrem, který se přes záchvaty slz nezmohl ani na slovo. Během dlouhého proslovu byl zmíněn i způsob, jak otec slavné moderátorky zemřel. „Přišel z práce a šel si odpočinout. Už se ale nikdy neprobral, zemřel ve spánku.“

Šok týdne: Zawadská zničila spolužačku!

Hvězda pořadu VIP Prostřeno! uplynulého týdne Valérie Zawadská (53) působí jako noblesní dáma, zlé jazyky ale tvrdí, že některým kolegyním za minulého režimu poškodila kariéru. Například tím, že údajně estébákům pod krycím jménem Eva donášela na kamarádku Zoru Jandovou (53). Po pádu režimu vše prasklo. „Překvapilo mě to, protože já to o ní nevěděla. Byla to spolužačka,“ vyjádřila se Jandová k odhalení.

»Havaj« týdne: Dara Rolins s dcerou ve vlnách!

Zpěvačka Dara Rolins (39) potřebovala nutně »vypnout « a načerpat nové síly na nadcházející soudy, které ji čekají. Proto si už přes týden užívá se svou kamarádkou, manažerkou Evou Skallovou a jejich dcerami na dámské jízdě na Mallorce.

Největší »drogou« a hnacím motorem je pro Daru její dcera Laura (4), která už dorostla do kapitánky lodě! „Řídí můj život i loď,“ napsala pyšná maminka na svůj facebookový profil. Podívejte se, jak se Laura čím dál více podobá své mamince!

Soud týdne: Řepková ostrouhala!

Fotbalista Tomáš Řepka (38) se měl u soudu opět utkat se svou ženou Renátou (38) a dořešit konečně apanáž, kterou bude manželce po rozvodu vyplácet. Jenže ouha – ani jedna strana k soudu nedorazila!

„Žalobkyně vzala žalobu v plném rozsahu zpět, takže toto řízení bylo ukončeno,“ řekl Řepkův právní zástupce Alexander Király a dodal, že řízení ve věci výživného na manželku nemůže být vedeno, pokud nejsou manželé rozvedeni. Soud sice jejich šestnáctiletý svazek ukončil už v dubnu, avšak proti verdiktu bylo vzneseno odvolání.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.