Pohřeb tatínka Gottové: Ivana poslala strohá slova! A Karel jel za prací... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pohřeb tatínka Gottové: Ivana poslala strohá slova! A Karel jel za prací...

Bratři Michal (vlevo) a Petr (vpravo) přijímají s maminkou kondolence.
Bratři Michal (vlevo) a Petr (vpravo) přijímají s maminkou kondolence. (Marek Pátek, Pavel Machan)

VIDEO Do poslední chvíle si všichni mysleli, že rozhodnutí nedorazit na pohřeb tatínka přehodnotí! Ivana Gottová (36) si ale trvala na svém a na včerejší poslední rozloučení s otcem Petrem Macháčkem (†64) nedorazila. Přitom on ji nade vše miloval, jak zaznělo ve smuteční řeči. Nepřijel ani Ivanin manžel Karel Gott (73). Tchánovi alespoň ze záznamu zazpíval...

Ivana se chtěla vyhnout medializaci. „Dceru i jediné vnučky nade vše miloval. Manžela své dcery Karla Gotta si vážil,“ zaznělo ve smuteční řeči, kterou pronesla zaměstnankyně opavského hřbitova. Kde v tu chvíli zmíněné osoby, na nichž Petru Macháčkovi záleželo, byly?

Ivana se místo posledního rozloučení s tatínkem uzavřela před světem a odjela s dcerkami Charlottkou (6) a Nellynkou (4) na venkov. Karel se věnoval pracovním schůzkám v Praze. Na pohřeb poslali květinový věnec s nápisem: »Poslední sbohem. Dcera Ivana s rodinou«.

S uznávaným geodetem Petrem Macháčkem se v obřadní síni opavského hřbitova rozloučilo okolo 150 lidí. V první řadě seděla jeho druhá manželka, se kterou se seznámil během pracovního pobytu v Rusku, a dojatí synové z druhého manželství (tedy bratři Ivany Gottové) Michal a Petr. Ani jeden se neubránil slzám. Všechny tatínkova nečekaná smrt velice zasáhla!

Video se připravuje ...

Smutné tajemství

Ivana Gottová neměla s tátou celý život ideální vztahy. Když jí byly čtyři roky, otec rodinu opustil. Cestu k sobě našli až v posledních letech, kdy se pravidelně navštěvovali.

Co se mu vlastně stalo?

„Minulý týden přišel z práce a cítil se unavený. Šel si lehnout a už se neprobudil,“ zaznělo ve smuteční řeči. Macháček prý neměl rád lékaře a po operaci kyčle v minulém roce špatně chodil. Podle některých zpráv podlehl infarktu.

„Ty příčiny já ani Ivana doteď nevíme,“ řekl Aha! Karel Gott, který tchánovi na poslední cestě na dálku zazpíval. Z reproduktorů na konci obřadu zněl jeho duet s Lucií Bílou »Sen v nás zůstává«.



Přečtěte si
anezat
11. 8. 2012 • 23:40

anezat
11. 8. 2012 • 23:40

On ví, že na něj brzy přijde řada. Jeho manželka tímto gestem dokázala, že nemá žádné svědomí.Je trapné, že leze na pohřby osobnostem, pokaždé ruku v ruce s manželem. Lidem, které pomalu snad ani nezná, a na svou rodinu kašle. Plakat a hroutit se na pohřbu otce není žádná ostuda, jen důkaz toho, že má člověk srdce a trochu slušnosti.

p.r.d.e.l..hillarka
11. 8. 2012 • 23:15

S průhlednými skly, by bylo vidět, že třeba nikdo neplakal a to by vypadalo fakt, dost blbě, tak proto ta mafie

p.r.d.e.l..hillarka
11. 8. 2012 • 23:11

..že Ivana Gottovic na pohřeb nedorazila.Mohla by tam mít třeba smuteční, rozlučkovou řeč a s tím jejím přednesem, by všechny, ale opravdu všechny pořádně otrávila

mandat
11. 8. 2012 • 21:54

Vyuzila tuhle udalost jen,aby se o ni mluvilo a psalo.Je to vypocitava zenska.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.