Pohřeb tatínka Gottové: Syn se zhroutil, Ivanka poslala jen věnec a ve smuteční řeči odhalili, jak ve skutečnosti zemřel… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pohřeb tatínka Gottové: Syn se zhroutil, Ivanka poslala jen věnec a ve smuteční řeči odhalili, jak ve skutečnosti zemřel…

Syn Petr nese smrt svého otce velmi těžce.
Syn Petr nese smrt svého otce velmi těžce. (Marek Pátek, Pavel Machan)

Více než sto padesát lidí zaplnilo opavskou obřadní síň, aby se naposledy rozloučili s Petrem Macháčkem (†63). Jeho nejmilejší člověk, dcera Ivanka však dostála svým slovům a nepřišla. V lavici pro pozůstalé tak prolévala slzy jen vdova s Ivaniným bratrem Petrem (19), který se přes záchvaty slz nezmohl ani na slovo.

Přestože Ivanka Gottová oznámila, že se pohřbu nezúčastní, kvůli tomu, aby nebylo poslední rozloučení medializováno, všichni doufali, že si své rozhodnutí rozmyslí a na pohřeb otce dorazí. To se ale nestalo.

Přitom bylo ze smutečního projevu všem jasné, jak moc pro něj znamenala. Místo sebe ale nechala poslat jen věnec růží.

Během dlouhého proslovu zmínili i způsob, jak otec slavné moderátorky zemřel. „Přišel z práce a šel si odpočinout. Už se ale nikdy neprobral, zemřel ve spánku,“ pronesla řečnice a zmínila také nešťastnou smrt Macháčkova prvního syna Přemka.

Co všechno se na místě ještě dělo si přečtěte v pátečním deníku Aha!.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.