Jana Krausová překvapila: 58 let a dělá... Striptýz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana Krausová překvapila: 58 let a dělá... Striptýz!

Jana Krausová je ve svém věku ve fantastické formě!
Jana Krausová je ve svém věku ve fantastické formě! (Studio DVA)

Herečka Jana Krausová (58) je samé překvapení. Ve svém krásném, vyzrálém věku vypadá naprosto fantasticky a moc dobře to o sobě ví. Jinak by si totiž netroufla předvést striptýz přímo pod širým nebem před diváky!

V divadelní inscenaci »Ženy přežijí!« svádí svými křivkami mladého Vojtu Kotka (24), který je ale na starší dámy díky práci zvyklý. „Láska má více podob...,“ svěřila se Krausová.

Partnerka Karla Rodena tráví celé léto v amfiteátru v Praze na Vyšehradě, kde v rámci Metropolitního léta hereckých osobností baví národ svým břitkým humorem. „Ne nadarmo se říká, že vyhrává ten, který miluje míň,“ řekla.

V inscenaci hraje tu největší intelektuálku, která, ač je ve vztazích velmi nad věcí, potřebuje k sobě personu, kterou může obdivovat. „Moje postava Mischa ve vztahu dospěla do stadia, kdy je pro ni vyčpělý, zbytečný. Partner je pro ni příliš měkký, sice ji miluje, ale jí to nestačí,“ pojmenovává Krausová důvody, proč její hrdinka opustila manžela.

S kolegyněmi Annou Šiškovou (52) a Jitkou Schneiderovou (39) se u večeří v lehce feministickém tónu baví nejen o mužích, ale o životě v různých situacích. A ve společnosti Vojty Kotka, který na střídačku hraje partnera všech tří žen, se nakonec Jana Krausová tak rozparádí, že stane na jevišti zcela nahá a její »důstojnost« chrání jen kolegyně kusem rozprostřené látky!

Čím nás Jana Krausová ještě překvapí?!



Přečtěte si
hillaarkaa
8. 8. 2012 • 13:46

Byla-ale Květuš by se neodvážila k nějakému striptýzu,v útlém mládí jí přefiknul ruský vojáček a zůstal jí z toho odpor k sexu a obliba homosexuálů a lesbiček

xell
8. 8. 2012 • 10:03

No, ale opravdu jen trochu. Vlasta Fialová byla krásná žena s neuvěřitelným pohledem

hillaarkaa
8. 8. 2012 • 08:25

Udělá pornohvězdu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.