Nesvadbová u Jitky Smutné: Moje matka mě i Bibču bije, projevuje nám tím lásku! + VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nesvadbová u Jitky Smutné: Moje matka mě i Bibču bije, projevuje nám tím lásku! + VIDEO

V Prostřenu bylo tentokrát dusno.
V Prostřenu bylo tentokrát dusno. (TV Prima)

V úterý hostí celebrity z VIP Prostřeno! herečka Jitka Smutná, která se zdála jako nejzajímavější osobností z celé party, především proto, že před nedávnem přiznala vztah se ženou. Pozornost ale na sebe nakonec strhla spisovatelka Barbara Nesvadbová s dcerou Bibianou, kterou pasovala na pátou nehrající členku oblíbené show.

Hned u předkrmu, na němž si herečka dala zvlášť záležet, paštiky s brusinkami, začalo být u stolu dusno. Z Nesvadbové i Bibany nečekaně vypadlo, že nejí zvířátka. Tedy cokoliv, co souvisí s masem, a to lahodná játrová pochoutka rozhodně byla.

 „To je mi líto, to jsem nevěděla,“ omlouvala se hostitelka Jitka Smutná, která si kvůli hostovi navíc, malé Bibianě, dělala starost, jak paštiku rozdělit na ne tradiční čtyři, ale pět kousků, aby nikdo nezůstal ochuzen.

Zavděčit se malé Bibianě šlo ovšem těžko i s vegetariánsky vhodnou rybou nebo salátem s cuketou, polníčkem a kozím sýrem. „A co tedy vlastně jíš,“ ptala se zaskočená Valérie Zawadská. „Zeleninu a ovoce, těstoviny a rohlík s vysočinou,“ vypočítávala Bibi a všem tvrdila, že salám vysočina maso není.

Video se připravuje ...

Největší šok ovšem přišel ve chvíli, kdy došlo na hovor o rodičích. Barbara totiž přiznala, že její matka, která s ní žije v rodinné vilce, vyjadřuje lásku tak, že ji. a občas i Bibanu, bije. To došla slova u stolu všem.

Ohrozí večer u Jitky Smutné prvenství Barbary Nesvadbové? A na co všechno si bude ještě Bibiana stěžovat? To se dozvíte večer na Primě.



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.