Partyšová & Hanychová - Oblékly se do šperků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partyšová & Hanychová - Oblékly se do šperků

Gábina Partyšová si na focení vzala svůj briliantový mobil, který dostala od manžela Josefa Kokty.
Gábina Partyšová si na focení vzala svůj briliantový mobil, který dostala od manžela Josefa Kokty. (graf: Jakub Ludvík)

PRAHA – Tolik krásy najednou jste snad ještě neviděli! Hned dvanáct populárních krásek se svléklo pro našeho nejznámějšího fotografa Jakuba Ludvíka. A ten je zvěčnil oblečené pouze do luxusních šperků Svarowski a vznikl ojedinělý kalendář Banco Casino.

„Vybral jsem naše nejkrásnější mladé herečky, které mají nádhernou postavu, a pak už jen fotil a fotil,“ smál se včera večer v Banco Casinu na křtu exkluzivního kalendáře fotograf Jakub Ludvík.

A jak dlouho mu focení krásných modelů trvalo? „Kalendář vznikal čtyři měsíce a každému focení předcházela velká příprava. Fotili jsme přímo v Banco Casinu a náročné bylo i nasvícení, aby vynikly nejen krásné křivky půvabných dam, ale i šperky, které měly na sobě. Samotné fotografování pak trvalo u každé tři až čtyři hodiny,“ přiznal Jakub Ludvík.

Včera večer se tak na křtu kalendáře v Banco Casinu, kde kalendář vznikal, objevily nejen krásné herečky – modelky, ale i stejně krásné šperky Svarowski, které byly cenami v bohaté tombole.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.