Sylvester Stallone: Zakázali mu sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sylvester Stallone: Zakázali mu sex!

Sylvester Stallone po dobu natáčení Rockyho sexuálně abstinuje.
Sylvester Stallone po dobu natáčení Rockyho sexuálně abstinuje. (: Profimedia.cz)

Sylvester Stallone (60) právě natáčí už šestou část své úspěšné série o neohroženém boxeru Rockym. Jeho manželka, bývalá modelka Jennifer Flavio (38), z toho ale vůbec není nadšená. Sly se totiž kvůli natáčení vzdal na přání producentů sexu!

Jennifer se rozplakala, když zjistila, že Sylvester kývl na pokračování příběhů stárnoucího boxera Rockyho. Bylo jí jasné, že Sylvester bude nucen denně čtyři hodiny tvrdě trénovat, a aby byl věrohodnější, bude se muset během natáčení vzdát i sexu – stejně jako filmová postava Rocky, kterou ztvárňuje.

Sylvestr ale dočasného »celibátu« vůbec nelituje: „Už stárnu, a mé tělo už nemá tolik energie. Je mi jasné, že další herci tohle dodržovat nebudou, ale já ano. Je to jediný způsob, jak si zachovat energii pro výkony ve filmu.“

Je pravda, že řada sportovců má před zápasem sexuální hrátky zakázány, ale ne všichni to dodržují. „Třeba fotbalista David Beckham na to kašle, ale u profesionálních boxerů není sexuální abstinence před zápasem žádnou výjimkou – bojí se, že by pak v ringu dostali nabančeno,“ odpovídal vyhýbavě Stallone na přímé dotazy novinářů, jestli mu producenti opravdu sex zakázali.

O Stallonovi je známo, že si své postavení v Hollywoodu tvrdě vydobyl. Než začal točit svůprvní díl Rockyho, byl chudý jako kostelní myš. Hrál epizodní role v pornofilmech a jednou, když už neměl peníze ani na jídlo, se dokonce snažil před supermarketem v Los Angeles prodat svého psa. Z filmu Rocky I se ale pak stal trhák roku a Sly se dočkal nominace na Oscara. Na vlastní smoking ale tehdy ještě neměl peníze. „Měl jsem smoking z divadelní půjčovny a pod ním nabíranou košili, rozepnutou až po druhý knoflík, takže mi vykukoval nátělník. Vypadal jsem prostě jako »vesnický balík«. Řidič limuzíny mi musel radit, jak si uvázat kravatu.“

Celá série Rockyho ale pak jen v USA až dodnes vydělala v přepočtu 10,5 miliardy korun. Šestý díl, který se jmenuje Rocky Balboa, by měl mít v Česku premiéru 1. března 2007.

1.12.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.