Den s Patrikem Hezuckým... Zajímá vás, co dělá populární moderátor, když nevysílá v rádiu? Lenoší a dělá do lenošek… Francouzských. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Den s Patrikem Hezuckým... Zajímá vás, co dělá populární moderátor, když nevysílá v rádiu? Lenoší a dělá do lenošek… Francouzských.

Když vysílá v rádiu, vstává okolo páté! O prázdninách si ale přispí. Rozlepí očka klidně až před devátou. Ale rychle už vypucovat zuby a hurá do světa! „Jak kdysi řekla Helena Růžičková. Když se podívám do zrcadla – říkám si, neznám tě, ale umyju tě… Já se na sebe dívám hodně nerad, ale to asi většina lidí.“ Jak vidno, dal fasádu Patrik docela rychle do kupy.
Když vysílá v rádiu, vstává okolo páté! O prázdninách si ale přispí. Rozlepí očka klidně až před devátou. Ale rychle už vypucovat zuby a hurá do světa! „Jak kdysi řekla Helena Růžičková. Když se podívám do zrcadla – říkám si, neznám tě, ale umyju tě… Já se na sebe dívám hodně nerad, ale to asi většina lidí.“ Jak vidno, dal fasádu Patrik docela rychle do kupy. (Aha! - Martin Pekárek)

Komik, bavič a hlavně moderátor Ranní show Evropy 2 Patrik Hezucký (43) má teď v rádiu prázdniny, a tak lenoší a užívá si volna.

Mimochodem, tenhle velmi vytížený Moravák s francouzským rodokmenem tak miluje pohodlí a povalování, že si s tím otevřel obchod. Ne přímo s lenošením, ale s pohovkami, válendami, lenoškami, sedačkami, prostě s nábytkem. „Vyzvedněte mě doma a pojedeme do obchodu,“ zavelel.



Přečtěte si
ivoadler
12. 8. 2012 • 14:41

je mi Hezucký nejprotivnější. 43 let a kromě kecání v rádiu za ním není nic. Jen tak proplouvá životem až sedne na mělčinu. Ta jeho podnikatelská aktivita, na tu jsem opravdu zvědav. Neznám případ, kdy by tyhle podnikatelské "bokovky" skončili úspěchem. Když u toho není, tak ho personál okrade.

hillaarkaa
6. 8. 2012 • 08:29

Do Partičky,tam by zapadnul

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.