Co týden dal... Krampolová v bolestech! Chudá Bartošová odmítla miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Co týden dal... Krampolová v bolestech! Chudá Bartošová odmítla miliony!

S nohou musela Hanka na vyšetření do nemocnice.
S nohou musela Hanka na vyšetření do nemocnice. (Aha! – Petr Novotný )

Týden utekl jako voda a opět vám přinášíme to nejzajímavější, co se v českém showbyznysu událo. A málo toho rozhodně nebylo. Naše hvězdičky se opět předváděly, seč jim síly stačily. Co se dělotentokrát?

Umělkyně týdne! - Krampolová neumí chodit!

Tak to je tedy něco! Z venčení pejska se manželka Jiřího Krampola (74) Hanka (51) vrátila s bolestivým výronem v kotníku! „Stavila jsem se na poště a cestou domů jsem špatně došlápla z jednoho schůdku. Měla jsem letní pantofle a noha se mi nešťastně vyvrátila,“ prozradila Hanka, která se s vypětím všech sil ještě stačila dobelhat domů.

„Strašně to bolelo, tak jsem zavolala Jiříčkovi. Ten přijel z posilovny a taxíkem mě odvezl na František. Výron to je pořádný, dokonce mi chtěli dát berle,“ dodala.

Řidič týdne! - Kalousek boural s těhotnou ženou!

Na zpěváka a pražského exzastupitele za ODS Jana Kalouska (51) se lepí smůla. Na jaře ho policie obvinila z velkých machinací s fakturami, které několik let prováděl jeden autoservis. A teď dokonce boural! Střetl se totiž s jiným vozidlem. V době nehody navíc seděla v autě i zpěvákova těhotná manželka Karolína a malá dcera Anička (1,5). Ještě štěstí, že se nikomu nic nestalo!

Comeback týdne! - Bittnerová bude mít svůj pořad!

Herečka Miluše Bittnerová (34), která byla vyhozena ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, bez práce dlouho nezůstala. Podle našich informací bude v České televizi moderovat novou vědomostní soutěž, která by měla nahradit dosavadní pořad Taxi, s nímž byl spjatý především Aleš Háma (39).

Dárce týdne! - Bartošové odkázal miliony!

Ivetu Bartošovou (46) požádal o ruku podivín Zdeněk Macura (38, na snímku) a přepsal na ni životní pojistku! Prý spolu zažívají románek, který může potvrdit esemeskami a emaily. V cestě jim stojí jen úhlavní nepřítel Josef Rychtář (53), kvůli kterému prý jejich románek Iveta nechce přiznat. „Jsem schopen ji finančně krýt řádově v desetitisících,“ sdělil Macura. Tady někdo vážně potřebuje Chocholouška…

Protekce týdne! - Malý Kraus už je také hercem!

Že krev není voda, dokazuje Jáchym Kraus (13), syn hereckého páru Ivana Chýlková (48) – Jan Kraus (58). Stejně jako jeho rodiče a široké příbuzenstvo se věnuje »kumštu« a už získal první velkou roli – od podzimu jej budeme vídat v novém seriálu Gympl. A stejně jako jeho otec před lety v Saxaně hraje i Jáchym protivného »spratka«. Inu, jablko nepadlo daleko od stromu.



Přečtěte si
lukolina
5. 8. 2012 • 18:32

chodí doma bez bot, když mají takovou špínu ???? . . . viz noha Krampolky

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.