Vendula Svobodová potvrdila rozvod: Léčím se u psychologa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vendula Svobodová potvrdila rozvod: Léčím se u psychologa!

Jakub Svoboda
Jakub Svoboda (Aha!)

Trvalo jí rok, než si dokázala připustit, že je definitivní konec. Vendula Svobodová (40) udělala tlustou čáru za vztahem s manželem Patrikem Aušem (33).

„Tu psychickou samotu už mám nějak dlouho, skoro rok. Člověk se naučí žít sám se sebou, vyrovná se se spoustou věcí, v tom mi už dost dlouho pomáhá můj psycholog,“ přiznala vůbec poprvé to, že musela vyhledat pomoc odborníka.

„Patrik nevěděl, kdo jsem, nechápal mě. To slovo »rozvedená« je tak ošklivý, ale asi to tak dopadne, život už je takový,“ připustila si konečně krach manželství silná žena, která teď musí myslet především na svého syna Jakuba (7), se kterým teď žije v Jablonci nad Nisou. Dům si však staví v Říčanech. Nedostatek peněz jí ale nedovoluje, aby udělala finální úpravy a mohla se přestěhovat.

Také má trochu obavy z toho, že se bude muset potkávat s Aušem, který bydlí kousek od její nové vilky. „Nejraději bych ten dům vzala a přestěhovala do Jablonce, v Říčanech mám přátele, ale žije tam i můj druhý muž, tím je to celé citlivější,“ řekla pro časopis Instinkt Vendula.

Strach ze setkání je však zbytečný. Auš totiž dům prodává (Aha! ve středu informovalo). Barák za necelých 7 milionů už má zřejmě i svého kupce. Zmizel totiž z nabídky realitky.



Přečtěte si
rotwajler77
30. 3. 2013 • 19:46

keby od nej nezdupkal, tak by psychiatra potreboval on.....alebo skôr 9mm Magnum.....

hillaarkaa
4. 8. 2012 • 07:37

Jsme strůjci svého štěstí...I ty,kdybys měl filipa a trochu na sobě zapracoval -by ses mohl místo prohrabování popelnic a škemrání na socce slušně oženit.Jenže ona ta práce a úsilí socky tůůůze bolí a namahá,viď

supermisa
4. 8. 2012 • 00:33

))) Prali ? Ale kdež. Zlomená ruka byla následek jejího pitného režimu.

solochov
3. 8. 2012 • 22:58

fůůůj, taková upocená, ufuněná náfuka s xichtem kobyly a jednáním dlaždice nemůže snad nikoho přitahovat. Na všech fotkách se nechutně leskne a ještě se tváří jako by jí patřil svět. Přitom nebýt šikovného tahu s Karlem, měla by holou pr.del a zajímalo by mě, jestli i pak by se tak tlačila do bulváru

solochov
3. 8. 2012 • 22:55

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.