Imitátorka Pawlowské Krupská: Už mám prsa jako Halina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Imitátorka Pawlowské Krupská: Už mám prsa jako Halina!

Naděžda má nová prsa. Na Halinu ale stejně zdaleka nemá.
Naděžda má nová prsa. Na Halinu ale stejně zdaleka nemá. (Martin Hykl, Epilace Praha)

Travesti umělkyně Naděžda Krupská (34) se definitivně pomátla na svém ženskochlapském rozumu! Nechala si totiž vyrobit prsa, kterými se chce zase o chloupek víc podobat svému idolu.

A když jsme u těch chloupků, nelze nezmínit další kousek, který trochu šílená Naděžda provedla – rozhodla se zničit laserem veškeré nežádoucí ochlupení na svém těle. „Chlupy mi vadily při vystupování, takže jsem se jich s radostí zbavila,“ pochvalovala si Krupská.

„Ten laser má dvojí chlazení, takže to opravdu vůbec nebolelo a hlavně je to už napořád,“ jásala blahem imitátorka, která si k zákroku vybrala prý nejvýkonnější laser na světě – Soprano. Kromě hladké pokožky se Naděžda velmi ráda chlubí i novým poprsím, které neváhá převádět, kde se jen dá.



„Prsa jsou vyrobená ze speciálního silikonu, který se používá ve filmu na různé efekty. Jsou k nerozeznání od pravých,“ chlubí se Naděžda, která momentálně obráží obchody s oblečením a nakupuje šaty s výstřihem až k pupíku. Jenže, co si budeme nalhávat, velikosti Halininých vnad se jí jen tak dosáhnout nepovede. Pěkných pár velikostí imitátorce holt bude vždycky chybět.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.