Nejnovější nápadník Bartošové: Odkázal jí miliony! Máme jejich korespondenci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nejnovější nápadník Bartošové: Odkázal jí miliony! Máme jejich korespondenci...

Zdeněk Macura je odhodlaný o Ivetu bojovat. Ne však za každou cenu. Když ho Iveta odmítne, přijme to.
Zdeněk Macura je odhodlaný o Ivetu bojovat. Ne však za každou cenu. Když ho Iveta odmítne, přijme to. (Marek Pátek, Petr Novotný, Alexandr Malachovský)

Podivínský podnikatel Zdeněk Macura (38), který Ivetu Bartošovou (46) požádal o ruku, přiznal deníku Aha! další šokující skutečnost: Na zpěvačku přepsal životní pojistku! Důvod? Prý žhavý milostný románek, který už s Ivetou prožil a který dokazuje vzájemnými esemeskami a emaily.

Jejich lásce a společnému životu prý stojí v cestě úhlavní sok Josef Rychtář (53). Kvůli němu prý teď Iveta románek popírá a k Macurovi se nezná. A jemu občas probleskne hlavou, jestli mu kvůli pojistce něco nehrozí...

Macura se o Ivetu hodlá finančně postarat. „Každá žena se ptá, co z toho chlapa bude mít. To je normální. Moje odpověď je, že jsem schopen ji finančně krýt řádově v desetitisících. Myslím, že rozumný příspěvek je například 40 000 korun měsíčně,“ počítá žadatel o Ivetinu ruku. Vlastní i nový třípodlažní dům za přibližně šest milionů. To ale není všechno!

Když podepisoval životní pojistku a pojišťovací agent se ho zeptal, komu v případě úmrtí poputuje sedmiciferná částka, Macura uvedl Ivetu Bartošovou.

Kdy vůbec vzplanul láskou k problémové zpěvačce? Zhruba před dvěma lety se rozhodl vlastní iniciativou podpořit Ivetiny webové stránky. Krok po kroku měl jejich kontakt údajně vygradovat v desetidenní Macurův pobyt ve zpěvaččině domě a seznámením i s jejím synem Arturem (15). Románek s Bartošovou Macura dokládá esemeskami a emailovými zprávami z adresy, která se tváří velmi věrohodně.

Vše pak letos v lednu vyústilo žádostí o ruku, kterou Macura zaslal Bartošové písemně. „Jestli Iveta vážně nemá zájem, stačí mi slušné, rovnocenné odmítnutí, nejlépe osobně, kdy dostanu možnost se hájit. Když řekne slušně a bez urážek, že nemá zájem, můžu se ctí odejít. Jinak ale budu cítit, že ten člověk po mně šlape, a tomu se chci vyhnout,“ svěřil se Macura s pocitem, že si ho Iveta Bartošová nechává »v záloze« a on potřebuje vědět, na čem je.

V současné době však sen Zdeňka Macury hatí skutečnost, že zpěvačka prožívá vztah s jiným mužem, a to s Josefem Rychtářem, který ji svérázným způsobem ochraňuje.

Tohle si prý psali v SMS

6. dubna 2011: Milacku, jsem tak krasne umazlena, ze se z toho nemuzu vzpamatovat.

8. dubna 2011: Milacku, dekuji Ti za veskery nadherny cas, kdy si byl se mnou. Jsi muj lek na vsechno. Tvoje Iveta

8. dubna 2011: Mne se styska... Porad prosim, co mam delat...?

9. dubna 2011: Chybi mi Tvoje objeti... MOC.

9. dubna 2011: Lasko... Milacku...

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.



Přečtěte si
brekekesalami
4. 8. 2012 • 00:59

Tak já jí vezmu Savem, snad se to zlepší

hillaarkaa
3. 8. 2012 • 19:44

Kašli na holopéérdelní lůzu,ta má jen svůj smutek a žal,zkaženou žluč,buď sama sebou,na chleba ti nepřidaj

hillaarkaa
3. 8. 2012 • 19:40

hillaarkaa
3. 8. 2012 • 19:36

Přesně tak,máš recht-snad ti tvou náklonnost Hejáá,hejáá jednou opětuje A třeba zadarmo

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.