Princ William na twitteru: Sháním holínky pro Kate! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Princ William na twitteru: Sháním holínky pro Kate!

Kate Middletonová, Vévodkyně z Cambridge, v českých gumácích?
Kate Middletonová, Vévodkyně z Cambridge, v českých gumácích? (Koláž Aha! – Pavel Vlasák)

Tak to je gól! Slavné české olympijské holínky si hned po slavnostním ceremoniálu běžela koupit Kate Middletonová (30) – Její královská Výsost vévodkyně z Cambridge! Na svoji manželku to na twitteru napráskal princ William (30). Nezdá se vám to? Děláte dobře, jeho účet je fiktivní. Vtípek nicméně »sežrala i s navijákem« mnohá světová média včetně Českého rozhlasu...

Je to parádnice, svými dokonalými outfity dennodenně zaměstnává módní policii nejen na Ostrovech. Teď by se měla krásná Kate procházet po londýnských ulicích v českých strakatých gumácích? Takový úlet!

„Manželka vyrazila do West Endu pro pár těch holínek, které si včera obul český tým.“ Tahle věta se objevila na twitterovém účtu prince Williama. Tak vida, jací jsme my Češi bouráci! „Holínky se staly takovým hitem, že si je dokonce pořídila i vévodkyně z Cambridge,“ hlásil hrdě do éteru i zpravodaj Českého rozhlasu.

Zástupce veřejnoprávního média si bohužel nevšiml, že účet je fiktivní a celé je to jen švanda. I když kdoví, třeba je manželka budoucího britského panovníka opravdu tajně ujetá na extravagantní věci...



Přečtěte si
guppy
2. 8. 2012 • 08:32

Nejlépe do .........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.