VIP Prostřeno! - Trávníčkovi zlomil vaz podvod se zeleninou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VIP Prostřeno! - Trávníčkovi zlomil vaz podvod se zeleninou!

Pavel Trávníček ve VIP Prostřenu
Pavel Trávníček ve VIP Prostřenu (TV Prima)

Když dva dělají totéž, není to totéž. Přesně o tom jste se mohli přesvědčit ve VIP Prostřeno!, kde Markéta Hrubešová (40) i Pavel Trávníček (61) navařili luxusní menu na podobném principu, ale výsledek byl o třídu jiný.

Rusovlasá kuchařka totiž pohádkového prince trumfla nejen dekorativním servírováním, ale hlavně surovinami. Trávníček totiž »podváděl« a nevařil z čerstvé, leč mražené zeleniny, což mu nejen u Hrubešové, ale i u Kateřiny Brožové (44) a Alexandra Hemaly (59) doslova zlomilo vaz!

 

„To koukám. Lovíme ve stejných vodách, princip je stejnej. Nebude toho ale moc?“ žasla Hrubešová. Její obavy ale byly liché, jelikož Trávníček zvolil podobně miniaturní porce jako ona.

Obávat se ale měla spíše provedení a servírování. Trávníčkův předkrm Canapes s pstružím kaviárem totiž na cibulovém porcelánu vypadal rozpačitě a k hlavnímu chodu – panenské svíčkové à la Wellington – dokonce přidal mraženou zeleninu!

Panenská svíčková à la Wellington a zámecká brambora

Ingredience: 2 šály vepřové panenky, sůl, 8 druhů pepře, 300 g listového těsta, sádlo, vývar, 4 velké brambory, 4 mrkve, 1 menší brokolice, 4 malé petržele, houbová směs žampionů a lišek, 1 smetana na vaření, hrst sušených hříbků.

Postup: Panenku orestujeme jen lehce na pánvi a vyndáme. Listové těsto rozválíme a panenku zabalíme do těsta, aby vznikl šáteček. Potřeme vajíčkem a dáme zapéct dozlatova do trouby na půl hodiny. Brambory nakrájíme tak, aby měly sedm hran. Necháme je uvařit a podáváme vcelku. Tři druhy zeleniny – mrkev, petržel a brokolici – dáme povařit do vývaru, aby zelenina změkla. Směs lišek a žampionů povaříme ve vývaru, mícháme a nakonec přidáme hrst pravých hříbků, které jsme si namočili do vody. Vodu nevyléváme, použijeme ji na ředění omáčky, kam nakonec přidáme smetanu.

 

Hemalovi zkazil grilování liják!

„Vařím špatně, ale vařím rád,“ říká Saša Hemala, který pro své hosty připravil chřestový salát s královskými krevetami, hříbkový krém, duo grill a letní překvapení. „Doufám, že bude hezky,“ modlil se marně hostitel, protože nakonec stejně všichni skončili v lijáku pod stanem...



Přečtěte si
hillaarkaa
2. 8. 2012 • 18:32

Oxallis-prdééélis,ty to máš dole taky vypelichané-3 chlupy jednou řadou a nikdo ti neradí Už i starej musí chodit pííchat k sousedce,aby tě ne.pob.lil

hillaarkaa
2. 8. 2012 • 18:30

Jooo,ségra,to musí být hotový modelling Stačí,že se mi vzdouvá monitor z toho jejího smradu

magdalenka39
2. 8. 2012 • 15:50

debilní hillarko s ještě blbějšími komentáři,neznáš mě,tak se ušetři svých keců,ty zamindrákovaná č u b o !

p.r.d.e.l..hillarka
2. 8. 2012 • 09:56

tobě, ty nádhero v přechodu, taky nikdo nevyčítá, že každý ráno si přehazuješ jednu, vytahanou kozu dopředu, druhou, vytahanou dozadu, než je pořádně uvážeš do kozachlívků Tobě by taky mohl kadeřník pomoci, udělal by šmik a šmitec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.