Alena Šeredová: Paní prezidentová na pláži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Alena Šeredová: Paní prezidentová na pláži!

Prezidentský pár a jeho pohodička na pláži.
Prezidentský pár a jeho pohodička na pláži. (Profimedia.cz)

I palmy se za ní u Ligurského moře otáčely! Modelka a herečka Alena Šeredová (34) ukázala své krásné tělo v letovisku La Spezia. »Volnila« tam s manžílkem – brankářem Juventusu Gianluigim Buffonem (34) a synky Louisem Thomasem (4) a Davidem Leem (2).

Ano, to je ten ráj na italské Riviéře, kde »Gigi« koupil třetiligový fotbalový klub Carrara Calcio. „Alena stojí při tomto dobrodružství vedle mne. Je to moje velvyslankyně, pomůže podpořit jméno Carrary,“ pyšní se svojí českou ženou Buffon, který si v klubu nechá říkat čestný prezident. Aby ne, s takovou paní prezidentovou v týmu to půjde jako po másle...



Přečtěte si
ivoadler
1. 8. 2012 • 11:45

Nevím o žádné její roli ani v televizi, filmu či v divadle. Ale to nevadí. Bulvár musí přehánět. Spíš mi vadí, že už se neopaluje nahoře bez a místo plavek má trencle. Dovedu si představit erotičtější oblečení, když už má manžílka reprezentovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.