VIP Prostřeno! - Oldřich Navrátil alias Emil Nádeníček: Vytřel babám zrak! Vyvařil si dovolenou na Kapverdách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIP Prostřeno! - Oldřich Navrátil alias Emil Nádeníček: Vytřel babám zrak! Vyvařil si dovolenou na Kapverdách!

Oldřich vaří často a rád, takže na výsledku je to znát.
Oldřich vaří často a rád, takže na výsledku je to znát. (TV Prima)

Herec Oldřich Navrátil (59) alias legendární Emil Nádeníček z filmových Básníků byl v tomto týdnu jediným mužem v pořadu VIP Prostřeno! Rozhodně se však nenechal zahanbit a »babám« to svým kuchařským umem a zvolenou zábavou pěkně »natřel«. Může se tak těšit na svou výhru, tedy dovolenou na Kapverdských ostrovech.

O tom, že Oldřich často a rád vaří, není pochyb. „Já si prostě musím čas od času zavařit,“ směje se herec, který hosty pozval na svou milovanou Vysočinu. Vsadil na českou klasiku a spoustu ingrediencí, jako třeba houby, si obstaral sám (nasbíral je ovšem v italských lesích!).

„V příjemné společnosti krásných žen se mi vařilo samo, velmi jsem si to užíval. Tolik žen pohromadě vydržím lehce,“ pochvaloval si herec skladbu hostů, jimiž byly Ivana Andrlová (51), Michaela Dolinová (48) a Yvetta Blanarovičová (48).

Dámám tak chutnalo, že dokonce zapomněly na dietu a cpaly se jako o život! „Já bych si ještě dala!“ vzdychala Míša nad domácí paštikou z kachních jater na víně.

Nemenší úspěch slavil Oldřich u připravené zábavy. Vzal totiž »děvčata« ke svému kamarádovi do sklárny, kde si mohly na památku něco vyfoukat. 

„Vůbec nemám pocit, že by moje jídlo bylo lepší než Ivanino, spíše si myslím, že jsem to vyhrál díky zábavě,“ je přesvědčený Oldřich, který měl s Andrlovou stejný počet bodů, ale výhru nakonec získal v tzv. »střižbě«.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.