Dara Rolins: Dostala od vdovy Rotreklové drsný dopis! Víme, co v něm bylo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dara Rolins: Dostala od vdovy Rotreklové drsný dopis! Víme, co v něm bylo!

Dara Rolins si stále stojí za tím, že je nevinná.
Dara Rolins si stále stojí za tím, že je nevinná. (Aha! – Marek Pátek)

Zdá se, že nenávist vdovy Olgy Rotreklové k Daři Rolins nebere konce. Aby nešťastná žena vyzdvihla důvody, proč za autonehodu, při níž zemřel její manžel, nemůže smutná náhoda, ale zpěvačka, napsala otevřený dopis plná drsných slov.

„Kdyby se zabývala jízdou, tak manžel ještě žije. Zabila mi lajdáckou jízdou manžela, tak se k tomu měla postavit čelem,“ začíná Rotreklová zhurta už v prvních větách rozhořčeného dopisu uveřejněného na webu slovenského deníku Nový Čas, v němž označuje Daru Rolins za jasného viníka nehody, při níž přišel o život její manžel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63) .

Zpěvačku neobviňuje jen ze smrti manžela, ale i z toho, že lže. „Nejdříve mi napsala dopis, že se nebude vyhýbat zodpovědnosti, zřejmě v domnění, že první nesprávný posudek vše vyřeší. Pak nás očernila, že po ní požaduji deset milionů korun,“ pokračovala zničená vdova.

A co na to Rolins? „Nebudu z toho nic komentovat a ovlivňovat veřejné mínění. Budu se opakovat, ale jediné, co chci, je spravedlivý soud. Jestli mě měla slova paní Rotreklové zranit, stalo se. Jestli mě mají přesvědčit o vině, je to nemožné,“ stojí si zpěvačka za svým.

Zdá se, že jediný, kdo může rozhodnout o vině či nevině, tedy soud, hned tak verdikt nevynese. Poté, co se povedlo Daře Rolins původní soudkyni z případu odvolat pro předpojatost, začal případ od nuly.

Na text dopisu se podívejte do fotogalerie:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.