Alena Vránová: O mužích jsem nikdy neměla iluze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Alena Vránová: O mužích jsem nikdy neměla iluze!

Alena Vránová se proslavila jako princezna Krasomila
Alena Vránová se proslavila jako princezna Krasomila (ara )

Herečka Alena Vránová před oslavou svých 80. narozenin zrekapitulovala soukromý život plný nepříjemných překvapení. S muži už jednou provždy skoncovala.

Krasomila z legendární pohádky Pyšná princezna na natáčení tohoto filmu nikdy nezapomene. Tehdy jí bylo 20 let a seznámila se s Vladimírem Rážem, kvůli němuž opustila svého prvního manžela Pavla Kohouta. Tento podraz se jí však později vymstil, protože Ráž od ní odešel k mladší milence.

„O mužích jsem nikdy neměla iluze! V tom jsem vždycky stála nohama na zemi,“ řekla před časem Vránová, která je i v pokročilém věku v plném pracovním tempu. Na podzim se objeví v seriálu Obchoďák, v němž si zahraje s Petrem Kostkou.

Do vztahu se Vránová po špatných zkušenostech nehrne a je smířená s tím, že zbytek života stráví sama. „To máte jako když se rozhodnete upéct doma chleba. Dáte tam všechno, co potřebujete, a on, mrcha, ani v teple nevykyne, takže je od začátku zmetek,“ dodala Vránová svůj názor na manželství.





Autor:  cam

Přečtěte si
lillyli
30. 7. 2012 • 12:04

To je ono! Když jsme byli na Ledňáčkovi, musela jsem si stále opakovat, že téhle paní je skoro osmdesát a je prababička. Kdekdo vypadá na svůj věk relativně dobře...když se dobře vyspí, není nemocný, atd. Ona vypadala fantastisticky a mladší o desetiletí.

repro
30. 7. 2012 • 09:31

No to je to, kde by tady k sobě našla chytrého, krásného a ještě osobnost, jako je sama?

pasadena
30. 7. 2012 • 08:31

Chytrá,krásná,inteligentní dáma.Má můj velký obdiv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.