Daniela Šinkorová: Obětí domácího násilí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Daniela Šinkorová: Obětí domácího násilí!

Daniela Šinkorová se bojí svého muže
Daniela Šinkorová se bojí svého muže (TV Nova)

Herečka Daniela Šinkorová se dostala do nepříjemné životní situace. Poznala, jaké to je, když si na ní manžel vybíjí svou agresivitu!

Rodinné trauma ale Šinkorová naštěstí zažije jen na obrazovce. Po Ordinaci v růžové zahradě dostala roli v novém seriálu Gympl, kde si prožije opravdové peklo. Scénáristé jí připravili dramatický příběh ženy, která sbalí své dvě děti a opustí tyranského manžela.

„Je to opět velká výzva. Typ role, kterou jsem ještě nehrála. Navíc je to téma, které rezonuje ve společnosti, jen se o něm málo mluví nahlas. Jsem ráda, že prostřednictvím seriálu poukážeme na tichý a zákeřný problém - týrání žen v domácnosti," řekla o nové roli Šinkorová.

Před kamerou se sejde se seriálovým manželem Kamilem Halbichem, který ji během natáčení pořádně děsil. „Myslím, že mnohým divákům způsobí minimálně husí kůži,“ řekla o něm herečka.

V Gymplu se Daniela Šinkorová objeví společně s Libuší Šafránkovou, Karlem Heřmánkem či Martou Jandovou. Diváci hvězdnou hereckou sestavu uvidí už na podzim na Nově.



Přečtěte si
xell
26. 7. 2012 • 07:43

...bude hrát svou roli.Žije taky s debilem

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.