VIDEO David, Gott a Bartošová v šoku! Vydělávají na jejich domech! Šmírují je z letadel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO David, Gott a Bartošová v šoku! Vydělávají na jejich domech! Šmírují je z letadel!

Společnost létá například i nad domem Michala Davida
Společnost létá například i nad domem Michala Davida (Martin Přibyl, ara)

Domov. Slovo vyjadřující bezpečí, klid a maximální soukromí. Obzvláště pro celebrity je to místo k nezaplacení, protože většinou jen zde mohou být samy sebou. To se ale změnilo!

Několik podnikavců si totiž založilo živnost na tom, že budou celebrity v čele s Jiřinou Bohdalovou (81), Karlem Gottem (73), Ivetou Bartošovou (46), Michalem Davidem (52), Václavem Postráneckým (68) či Vendulou Svobodovou (40) šmírovat z letadla! A vydělávat na tom obrovské peníze... „Vůbec se k tomu nechci vyjadřovat. Je to ale hanba,“ rozčílila se Jiřina Bohdalová.

Deník Aha! v pondělí let absolvoval, aby se přesvědčil, zda agentura opravdu umí zajít tak daleko. A opravdu. Za necelých pět tisíc korun firma podnikne čtyřicetiminutový let, během něhož vám pilot poskytne potřebný výklad. „Létáme ve výšce dvě stě až tři sta metrů nad zemí, takže skvěle vidíme, ale zároveň o nás nevědí. Jednou jsme na zahradě viděli Michala Davida,“ chlubil se pilot.

Některé domy pozná s naprostou přesností, jindy má ale problém. A ukazuje na parcely, které přitom osobnostem vůbec nepatří. Poškozené celebrity ale s firmou nespolupracují. A nejen to. O její aktivitě ani nevědí! Jde tedy o falešný kšeft!

I když firma na svých stránkách uvádí jejich vyjádření týkající se jejich domů. „Svolení od nich nemáme, nikdy jsme s nimi nemluvili. Jejich přímé řeči, které jsou na našich stránkách, máme z internetu,“ netajili se zaměstnanci firmy.

Hvězdy ale jsou vyděšeny. Kdykoliv se nyní budou chtít opalovat na své zahradě v nedbalkách, budou si muset dávat pozor na to, jestli nad jejich domem neletí letadlo plné senzacechtivých šmíráků! A nejen to. Oprávněný strach mají všichni také o svůj majetek. Letecká společnost totiž svým zákazníkům »nabízí« zbraň pro slídily a zloděje...

Podívejte se na domy celebrit na videu!

Video se připravuje ...

Co říkají...

Oslovený právník

„Pokud se prokáže, že jsou to účelové lety nad nemovitostmi celebrit a jsou uvedeny v nějakém letáku, tak to není v pořádku. Je to zásah do jejich soukromí a mají právo se hájit. Měli by úspěch.“

Iveta Bartošová

„Je nepřípustné, aby nám takto někdo lezl do soukromí. Měli bychom se všichni spojit a zakročit, protože za chvíli nebudeme moci ani na vlastní zahradu. Nevím, co sama zmůžu, ale budu kontaktovat právníka, se kterým nastalou situaci prokonzultuji.“

Michal David

„Právní kroky podnikat nebudu, ale prostě je upozorním, že tam být nechci. Pokud to nestáhnou, tak pak už bych právní kroky udělal.“

Václav Postránecký

„Samozřejmě že mi to vadí. A podniknu právní kroky proti takové věci, protože to jsou nálety na soukromí.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.