Ivana Andrlová: Po VIP PROSTŘENU skončila v depresích! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana Andrlová: Po VIP PROSTŘENU skončila v depresích! +VIDEO

Ivana Andrlová si potrpí na pořádek
Ivana Andrlová si potrpí na pořádek (TV Prima)

Vaření před televizními kamerami nedopadlo podle představ Ivany Andrlové. Když její byt opustili hosté, došlo i na slzy.

Známá představitelka pohádkových princezen sice připravila delikátní menu, ale trápilo ji, jaký nepořádek zůstal po natáčení v její kuchyni. Něco takového totiž její udržovaná domácnost nepamatuje.

„Když jste odešli, tak jsem si sedla a plakala. Ten binec, co jsem si v kuchyni nadělala…,“ pohoršovala se Ivana sama nad sebou a dodala: „Byl to největší nepořádek, jaký jsem u nás doma zažila. Měla jsem z toho depresi.“

Středeční hostitelka Yvetta Blanarovičová svou roli přijala s nadhledem a na rozdíl od Anderlové se detaily příliš nezabývala. Jejím cílem bylo hosty dobře nasytit, což se jí víceméně podařilo. Pečené papriky i cuketa s kozím sýrem zmizely z talířů za pár minut a došlo na hlavním chod, před nímž si hosté pročistili ústa petrželí.

Tato vychytávka dala podnět k diskuzi o tělesném pachu, což Andrlová nesla s nelibostí. „Diskuze byla na můj vkus ke stolu trochu nevhodná, já tohle u stolu nemusím. Snažila jsem se neúčastnit, ale stejně mě do toho trošku vtáhli,“ postěžovala si.

Závěr večera obstarala trasená torta, již Yvetta doslova utřásla v hrnci. Kolika body bude její snaha oceněna? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hillaarkaa
26. 7. 2012 • 12:42

Radši nelez,vzdouvá se mi zas monitor .Místo žraní a válení u TV to vem aspoň občas do škopku s vodou

elis3
26. 7. 2012 • 10:33

to s vámi souhlasím! Není to ani dobrá herečka ani moderátorka, ale drží se na očích jak je vidět

mandat
25. 7. 2012 • 22:55

Tak podle te ukazky, to muselo byt opravdu priserne.

zelena.karkulka
25. 7. 2012 • 18:27

může být klidná,depresi nemá

hillaarkaa
25. 7. 2012 • 18:21

Možná z oxallis syfilis jsem si vzala příklad

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.