VIP Prostřeno!: Tajnůstkářka Andrlová poprvé odhalí své soukromí! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIP Prostřeno!: Tajnůstkářka Andrlová poprvé odhalí své soukromí! +VIDEO

Andrlová jasným favoritem tohoto týdne.
Andrlová jasným favoritem tohoto týdne. (TV Prima)

Ivana Andrlová si své soukromí střeží jako oko v hlavě. Nyní ale udělala výjimku a do své »oázy klidu«, kde žije s dcerou Míšou, pozvala své kulinářské soupeře z VIP Prostřeno! Michaelu Dolinovou, Yvettu Blanarovičovou a Oldřicha Navrátila!

„Je to tu jako v Řecku. Udělám si třeba řecký salát tzatziki a kolem mě chodí želvy,“ smála se Andrlová. Ta si na terase pěstuje vlastní bylinky, které uplatnila i při svém čtyřchodovém menu.

Oldřich Navrátil byl zprvu nedůvěřivý, pak nadšený. „Maminko, tohle je delikátní, to by mohl jíst sám císař pán,“ citoval klasika Oldřich.

A čím hosty Andrlová dostala do kolen? Zapékaným kozím sýrem, kuřecí roládou se sušeným rajčetem, panenkou v petrželovém kabátku nebo pomerančovým dezertem.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
carmella
26. 7. 2012 • 12:13

Smekám před kuchařským uměním, zařízeníim bytu a celkovým milým chováním paní Andrlové. Naopak nechápu, na co je tak trapně pyšná paní Dolinová, které se neustále nad něčím ofrňuje - moc tučné, moc sladké, bez chuti atd. Sama nic nepředvedla a jako osobnost je tak protivná, že se v budoucnu vyhnu všem seriálům, kde by ji omylem obsadili. Carmella

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.