Ivana Andrlová po rozvodu s Ivanem Vyskočilem: Na samotu jsem si zvykla... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ivana Andrlová po rozvodu s Ivanem Vyskočilem: Na samotu jsem si zvykla...

Fotografie z roku 1993: Tehdy Vyskočil s Andrlovou tvořili harmonický pár.
Fotografie z roku 1993: Tehdy Vyskočil s Andrlovou tvořili harmonický pár. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ČTK)

Hvězda pořadu VIP Prostřeno! tohoto týdne Ivana Andrlová (51) se dosud nevzpamatovala z bouřlivého rozvodu se svým hereckým kolegou Ivanem Vyskočilem (66). Její srdce se dodnes nevzpamatovalo a nebylo schopné patřit jinému muži! „Jsem sama. Za ta léta jsem si zvykla,“ prohlásila kdysi slavná představitelka princezen.

Andrlová byla manželkou Vyskočila 15 let. Kdekdo mu záviděl, že má krásnou Ivanu doma. Např. kolega Jan Čenský (51), který s Anderlovou zazářil v pohádce Princové jsou na draka. Jenže Vyskočil měl údajně manželství pokazit. Když si v druhé polovině 90. let začal románek se svou pozdější ženou Anife Vyskočilovou (38), rozvod byl na spadnutí.

I Ivana ale měla milence. „To už je pryč! Nezlobte se, ale nechci o tom mluvit,“ řekla Anderlová letos v květnu v rozhovoru pro Vlastu s tím, že na muže od té doby nezanevřela. Ale...  Trauma z bouřlivého rozvodu ji bude doživotně pronásledovat.

„Jsem opatrná, možná až moc. Nejsem zamilovaná, nejsem zadaná, jsem sama. A rozhodně to nebude tím, že bych měla tolik práce, že bych na nic jiného neměla čas. Ale za ta léta jsem si už naštěstí – nebo bohužel – zvykla,“ dodala herečka, která tento týden vaří ve VIP Prostřeno!.

Andrlová má se svým exmanželem Ivanem Vyskočilem dceru Míšu (21), a tak musejí být občas v kontaktu. Ten je ale minimální. Ivanu totiž dodnes rozchod pořádně bolí. „Někdo se z toho oklepe za pár týdnů, někomu to trvá mnoho let. Občas někde slyším, jak muži mluví o svých ženách a naopak. Říkám si, jestli mi vlastně není takhle líp,“ okomentovala svůj momentální stav Ivana.

Nejdrsnější rozvod českého showbyznysu!

Když se v druhé polovině 90. let Ivana Andrlová a Ivan Vyskočil rozváděli, bylo to nejdrsnější ukončení manželství v českém showbyznysu. Plné hádek, urážek, napadení a trestních oznámení.

O rozvod požádala Andrlová v roce 1996.

Jako důvod uvedla, že ji manžel Ivan Vyskočil odmítal samotnou pouštět do společnosti.

V té době už měla údajně milence, kolegu z divadla Marka Liberta (40).

Vyskočil měl jednou násilím vtrhnout do jeho bytu a najít ho se svojí ženou v posteli. Libert pak na něj podal trestní oznámení.

Soudy (i ten Nejvyšší) následně řešily několik sporů.

Vyskočil si mimo jiné stěžoval, že mu Andrlová znemožňuje styk s dcerou.

Bojoval o dům, v němž společně s manželkou a dcerou bydleli. „Začala totiž tvrdit, že dům, ze kterého sama odešla, bude užívat,“ řekl tehdy Vyskočil a dodal: „Ivana se zbláznila!“



Přečtěte si
rejpal3
27. 7. 2012 • 15:21

No co se šklebíš, boháči - mazej ji zachránit, Hillarky určitě mezitím obšťastní někdo jiný. Třeba se ti to bude líbit víc než do výfuku a konečně uděláš dobrý skutek

jiriforman
26. 7. 2012 • 21:25

hillaarko, komu to píšeš. já tu totiž pod tebou žádnou nevidím. jó, ty jsi to myslela tak, že jako pod tvou mozkovnou ta dole smrdí. holka, to si ji musíš častěji umývat jinak ti bude smrdět pořád.

girasole.
26. 7. 2012 • 18:28

To uz je na vàs zda preferujete slepice

girasole.
26. 7. 2012 • 09:05

Ale notak klucì, copak, pro dva kohouty nenì dost mìsta na dvorku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.