Celebrity na dovolené: Morávková se zamilovala, Kristelová vydýchává rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Celebrity na dovolené: Morávková se zamilovala, Kristelová vydýchává rozvod!

Dana Morávková u moře načerpala nové síly.
Dana Morávková u moře načerpala nové síly. (Facebook, Grandhotel Praha, ara)

Léto je v plném proudu, nastala doba vytoužených a dlouho očekávaných dovolených. I české celebrity se nemohly dočkat, až vytáhnou paty z domova a nasají čerstvý mořský a horský vzduch. Aha! vypátralo, kde a s kým si letos užívaly.

Dana Morávková: Debužírovala v Toskánsku!

Oblíbená herečka sbalila kufry a vyrazila s manželem a synem prozkoumat Toskánsko. „Úplně jsem se zamilovala do Florencie! Rozhodně se tam s manželem hodláme vrátit. Strašně jsem si tam na všem pochutnala,“ prohlásila Dana.

Kamila Nývltová: Poprvé spolu...

Zpěvačka Kamila Nývltová vyrazila se svou láskou tanečníkem Tomášem Smičkou do Tuniska. „Byla to bomba!“ hlásila Kamila, která je zamilovaná až po uši. Týden spolu milenci strávili nonstop, neměli ponorku? „Na nervy jsme si opravdu nelezli, naopak! Tomáš je chlap, jakého jsem vždycky hledala,“ svěřila se zpěvačka.

Kateřina Kristelová: Návrat na místo činu!

Moderátorka Kateřina Kristelová vyrazila do Tater do oblíbeného Grandhotelu Praha. A bez chlapa, jen s kamarádkou! Užívaly si služeb hotelu, jako například procedury z bylinek, medu i malin, skvělá byla i venkovní vířivka s nočním výhledem na Lomnici. Oddych od náročného rozvodu s hokejistou Martinem Tůmou jí nezkazil ani fakt, že na steném místě prožívala před lety líbánky. „Mám hezké vzpomínky, moc velké nostalgii jsem ale nepropadala,“ uzavřela Katka.



Přečtěte si
mandat
25. 7. 2012 • 22:59

Nechapu, proc zeny v CR nosi tak obrovske tasky. Cim mensi a tlustsi zenska, tim vetsi a osklivejsi taska. HRUZA !!!!!!!!!!!!

mandat
25. 7. 2012 • 22:58

Hezky napsane. Svata pravda.

hillaarkaa
25. 7. 2012 • 18:49

a ztratí se v davu

p.r.d.e.l..hillarka
25. 7. 2012 • 09:44

asi I když je možné, že si vzala špatné brýle, respektive- se špatnými dioptriemi, je přece tváří jedné značky

hillaarkaa
25. 7. 2012 • 07:36

Takovýto outfit na dovču??? Jak vysloužilá mutr od 4 dětí když jde na Havelák koupit brambory Nemá to z té její Activie???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.