Bývalá hvězda Ordinace Vlasta Žehrová: Přijde kvůli smlouvě o kšefty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bývalá hvězda Ordinace Vlasta Žehrová: Přijde kvůli smlouvě o kšefty?

V Ordinaci na Nově.
V Ordinaci na Nově. (TV Nova)

Ještě na jaře zářila jako matka Dany Morávkové (40) v Ordinaci v růžové zahradě. Od září ale Vlastu Žehrovou (56) budou diváci vídat v právě natáčeném konkurenčním seriálu Obchoďák na Primě, do kterého známá herečka odešla. Žehrové teď ale podle našich informací vadí, že si ji televize smluvně doslova přivlastnila.

Věc se má následovně: Žehrová je (stejně jako řada jejích kolegyň a kolegů) profesionální herečka, kterou si televize najímají na různé projekty. Byl to i případ Ordinace, během níž mohla hrát např. i ve Vyprávěj na ČT.

Když ale přešla na Primu, kde se od září bude objevovat v novém seriálu Obchoďák, podepsala prý velmi přísnou smlouvu, která jí v konkurenčních seriálech a projektech hrát zakazuje.

„Oni Vlastu na Primu přetáhli a berou ji teď jako vlastní hvězdu. Podívejte se, objevila se v Prostřeno! a zařadí ji i do dalších projektů. Nebude hrát jen v Obchoďáku,“ tvrdí zdroj z televize, podle kterého se to ale Žehrové nelíbí.

Sama herečka se k našemu dotazu do uzávěrky tohoto vydání nevyjádřila. A co nám k přísné smlouvě, kterou měla podepsat, řekli na Primě? „Smluvní vztahy jsou vázány mlčenlivostí, nemohu vám k tomu nic říci,“ sdělil Aha! tiskový mluvčí televize Marek Winkler.



Autor:  lbp

Přečtěte si
hillaarkaa
25. 7. 2012 • 18:42

Nezaváněl přílišnou závistí...A to se u nás v čechistánu nenosí-někomu prostě přát,když je úspěšný Žehrová mohla celou tu partičku věkem,vařením a mentalitou strčit jednou rukou někam

hillaarkaa
25. 7. 2012 • 09:19

Musíš chodit jistě kanálama a ještě v noci,aby se tě nikdo neleknul Byla svá a jednoduše na své "machrování " měla,jen bl.bá vařečka oxallis-prdeéélis to neunesla

hillaarkaa
25. 7. 2012 • 07:41

Zdvihnout a prodloužit o pár mm

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.