Ivana Andrlová: Doba je zlá, práce se mi vyhýbá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana Andrlová: Doba je zlá, práce se mi vyhýbá!

Ivana Andrlová
Ivana Andrlová (TV Prima)

Jako kuchařka by Ivana Andrlová neměla o práci nouzi. Herecká profese je ovšem nevyzpytatelná a slavná princezna je dnes téměř na dně.

Andrlová stále patří k nejpopulárnějším představitelkám princezen, přestože od vrcholu její kariéry uběhlo už několik desítek let. „Pohádky se staly kultovními, ale bohužel je to 30 let starý. Teď je nějaká špatná doba, práce se mi nějak vyhýbá,“ posteskla si Ivana ve VIP Prostřenu.

S její kariérou to šlo z kopce a dnes si musí vystačit s divadlem. Zeď jejího bytu zdobí ocenění za dabing, které dnes vnímá spíše ironicky. „Od té chvíle, co jsem to dostala, jsem přestala dabovat,“ dodala Ivana smířená se svým osudem.

Yvetta Blanarovičová byla z jejího menu nadšená a nešetřila chválou: „Od ní chutná čaj, od ní chutná i chleba namazaný máslem.“  Kuřecí roláda se sušenými rajčaty i zapečený kozí sýr předznamenaly gurmánský večer a hosté se divili, proč to Andrlová nezkusí v gastronomii.

„Nemůžu mít restauraci, kterou bych neobsloužila sama. Všichni ztroskotali na personálu,“ vysvětlila herečka, která by nejraději vařila jen ve své kuchyni maximálně pro šest strávníků.

O hosty by rozhodně neměla nouzi. Blanarovičová, Dolinová i Navrátil by si návštěvu u herečky rádi zopakovali. Vepřová panenka v petrželovém kabátku s bylinkovými brambory a barevným pyré by se vyjímala v jakékoliv luxusní restauraci. Dezert kombinující pomeranče s čokoládovou pěnou a vanilkovou zmrzlinou nejvíce potěšil Oldřicha Navrátil, který dokonce vylízal talíř.

Chcete vidět dosud přísně střežené soukromí Ivany Andrlové? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Autor:  cam

Přečtěte si
p.r.d.e.l..hillarka
25. 7. 2012 • 10:20

Anífa si teď moc neškrtne, nasypala si do motoru písek a dře to a dře to , ale tahle temperamentní divoška si poradí, jen jestli si pak nezadře Vyskočila

jity
24. 7. 2012 • 11:35

Tuto kniha jsem nečetla a ni by mi nezajímala. Jinak Ivana je tuctová a nezajímavá žena pro režiséry. Dokud byla mladá, tak ano, ale nyní holt má smůlu.

hillaarkaa
24. 7. 2012 • 10:27

Macky-klacky teď spíš shání Anife v Turecku a na Balkáně,ten původní byl pro ní jako nežerchlebáčův 2,4cm kolibřík

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.