Míša Dolinová: V mrazáku schovává mrtvé domácí mazlíčky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Míša Dolinová: V mrazáku schovává mrtvé domácí mazlíčky!

Co upeče Míša Dolinová?
Co upeče Míša Dolinová? (TV Prima)

VIP Prostřeno přineslo další šokující odhalení. Pondělní hostitelka Míša Dolinová přiznala, že v lednici vedle potravin uchovává i mrtvoly!

Kdyby hosté tušili, co Dolinová ukrývá v kuchyni, asi by je rychle přešla chuť. Menu totiž připravila ze surovin, které se nacházejí jen pár centimetrů od křečka, který jí nedávno umřel, ale dosud neměla čas jej pohřbít. „Co se dá dělat, když na chalupu jedeme až za 14 dní? Mám v mrazáku jednoho hlodavce,“ přiznala Míša ve VIP Prostřenu.

Své menu sestavila podle českých písniček a v tom byl kámen úrazu. Ivanu Andrlovou, Yvettu Blanarovičovou a Oldřicha Navrátila neustále nutila zpívat, což ji vy výsledku připravilo o několik bodů. Každý holt nemá potřebu krátit si dlouhou chvíli prozpěvováním jako ona.

Večer Dolinová zahájila s odvahou, když hostům nabídla nápoj z konopného semínka. „To se smí?“ divila se Andrlová. Konopí se však osvědčilo a nechybělo ani na předkrmu s názvem Ta naše písnička česká. Záměr nasytit hosty hned z kraje večera, aby nevnímali hlavní chod, tak moderátorce vyšel.

S pozitivní reakcí se setkala i zázvorová omáčka, přestože si Míša myslela, že to přehnala s kořením. Yvetta si dokonce přidala, což byla pro hostitelku největší poctou. U kolegů jí nakonec prošel i nedopečený dezert, jehož nedostatky se snažila zamaskovat šlehačkou. Nejslabším článkem večera nakonec byla zábava, při níž Dolinová hosty nutila zkoušet si paruky. „Že bych se u toho za břicho popadal, to ne,“ reagoval zklamaně Navrátil.

Nakolik hostinu u Dolinové ovlivní konopné semínko? A kdo bude při zpěvu nejvíce trpět? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!





Přečtěte si
majojo
27. 7. 2012 • 12:34

Když vám dá babička čerstvé kuřátko ze záhumenku, buď není vykuchané, nebo jsou vnitřnosti přiložené v pytlíčku - na polívčičku. Jelikož Dolinová z křečka polívku nevařila, proč by ho kuchala?

knkn
23. 7. 2012 • 23:01

Dolinka se předváděla jako vždycky ! takovou babu by hned tak někdo v baráku nesnesl. Andrlová ji s tím předváděním šla trochu na ruku,ale až tak bl-bá,jak Dolinka. Nerozuměji se chovala Blanarovičová a ten mužský. Bylo znát, že oběma to její blbé předvádění nedělá moc dobře.Mají se na co těšit -v ydržet to s ní celý týden.nevím, jak si tak pito-mou nánu mohl vzít soudce !!Díval jsem se chvíli,ale musel jsem to přepnout, neměl jsem na tu krá-vu nervy !

illis
23. 7. 2012 • 22:49

asi na tom něco bude, kdyby byla trochu inteligentní, tak se o tom křečkovi ani nezmíní . Ale u Dolinové mne to vůbec nepřekvapuje, ta už vyplodila víc blbin .

zelena.karkulka
23. 7. 2012 • 19:57

to je co říct

ivoadler
23. 7. 2012 • 15:01

se všeobecně ví, že je bllbá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.