Etzlerova svůdná milenka Helenka: Čeká na vězně! Kvůli jeho penězům? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Etzlerova svůdná milenka Helenka: Čeká na vězně! Kvůli jeho penězům?

Miroslav Etzler
Miroslav Etzler (Aha! – Karel Kopáč, Martin Přibyl)

Kdo je ve skutečnosti odtajněná milenka herce Miroslava Etzlera (47), podnikatelka s luxusní italskou módou Helena (30)? Deník Aha! má nové informace o tom, kdo se za onou líbeznou tvářičkou ve skutečnosti skrývá!

Helena, která do Prahy přišla z východních Čech, je podle tvrzení svých kamarádů jen »obyčejná« zlatokopka! Vždyť právě finance jsou důvodem, proč prý Helena stále vytrvává ve vztahu se svým oficiálním partnerem Františkem K., jenž si momentálně ve vězení odpykává trest za podvody.

Helena je prý penězi přímo posedlá, proto svůj vztah s Františkem nehodlá ukončit, a to i přesto, že se několikrát na nějaký čas rozešli. „Za tu dobu, co žila s Frantou, si stihla »ulít« nějaké finance. I on sám tvrdil, že z něj Helena tahá peníze,“ říká zdroj z okolí páru.

Místo toho, aby Helena svého přítele Františka podporovala, dělala vždy pravý opak. Nikdy si prý nedělala těžkou hlavu ani s věrností. „Paralelně měla vždy několik chlapů,“ vzpomíná zdroj a přidává informace o začátku jejich vztahu. „V době, kdy se seznámila s Františkem, prý dělala barmanku, on ji pak vytáhl na výsluní. Dokonce jí koupil porsche. Vždycky si žili na vysoké noze, i bydlení měli luxusní.“

Za peníze, ke kterým Helena díky Františkovi údajně přišla, si mohla poblíž Pařížské ulice v Praze otevřít obchůdek s luxusní italskou módou. Ten je však momentálně zákazníkům nepřístupný.

„Helena obchod zavřela, protože jí prý ten kšeft nevynášel,“ odkrývá zdroj další tajemství o ženě, která v náruči Miroslava Etzlera nahradila výbornou herečku Vilmu Cibulkovou (49). Když jsme však Helenu kontaktovali, nechtěla se ke svému současnému ani minulému partnerovi vyjadřovat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.