Dcery herečky Demi Moore prosí soud: Zbavte nás té fúrie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dcery herečky Demi Moore prosí soud: Zbavte nás té fúrie!

Demi Moore
Demi Moore (profimedia.cz)

Před několika dny oznámily, že s matkou přerušují veškeré styky, a teď dokonce prosí soud, ať zařídí, aby je přestala obtěžovat! Herečka Demi Moore (49) je ve válce s vlastními dcerami a vypadá to, že po rozpadu manželství a léčbě závislosti ji čeká další hořká porážka.

Dcery Rumer (23), Scout (20) a Tallulah (18), jež měla Demi s hereckým kolegou Brucem Willisem (57), stály při matce v těžkých časech posledních měsíců, ale teď si od jejích problémů potřebují odpočinout.


Demi se loni v listopadu rozešla s o mnoho let mladším manželem Ashtonem Kutcherem (34) a nakonec skončila v léčebně závislostí, když zkolabovala po užití blíže neurčené drogy. Až nezdravě zhubla a stala se jen stínem kdysi tak vitální sexy ženy. „Neustále dcerám píše a volá, v slzách si stěžuje na osud – a děvčata už to unavuje,“ říká rodinný přítel.


Faktem je, že sestry velmi přilnuly k Ashtonovi a vinily matku z jeho odchodu. Doba, kdy byly ochotny snášet máminy nářky, už pominula, a tak je napadlo zažádat o soudní zákaz. Háček je v tom, že soud může Demi zakázat za dcerami chodit. Ale volat jim? „Žádný soud nezakáže matce, aby volala vlastní dceři. To je prostě nemyslitelné,“ říká jeden hollywoodský právník.



Autor:  pk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.