Veronika Nová střídá seriály: Z Ordinace do Vyprávěj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Veronika Nová střídá seriály: Z Ordinace do Vyprávěj!

Veronika Nová svůdná jako nikdy předtím.
Veronika Nová svůdná jako nikdy předtím. (Daniel Zahrádka)

Herečku Veroniku Novou (26) diváci znají jako Sylvu Fryntovou z Ordinace v růžové zahradě. V budoucnu se ale objeví v seriálu Vyprávěj z produkce České televize.

Veronika si po rozchodu s Michalem Kavalčíkem alias Rudou z Ostravy (36) nemůže na nedostatek práce stěžovat. Momentálně ji plně zaměstnává natáčení seriálu Vyprávěj, kde ztvární Klaudii snící o kariéře modelky.

„Za tuhle příležitost jsem moc ráda, na place je výborná parta v čele s režisérem.. Děj této připravované série je orámovaný revolučním rokem 1989. Já byla v té době hodně malá. Je pro mě tedy zajímavé tohle období prožívat alespoň díky roli,“ přiblížila Veronika svou novou zkušenost.

Přes léto Veronika pilně trénuje i svou roli v Divalde Artur, kde si zahraje v adaptaci knihy Tři v háji, na níž se podíleli Halina Pawlowská, Iva Hercíková a Michal Viewegh. Nová si premiéru odbude už 1. srpna v Galerii Harfa v Praze.



Navzdory pracovnímu vytížení si ale našla čas i na dovolenou. Společně s Nikol Štíbrovou a Martinou Pártlovou se chystá na Floridu, kde si chce užít delfíny, nakupování i noční kluby.

„Cestu jsem si termínově pečlivě naplánovala. Jo, je to celé trochu tiptop, ale spoléhám na serióznost leteckých společností a vrátit včas se tak určitě stihnu. Alespoň v to upřímně doufám. Nechci ohrozit premiéru“ slibuje Veronika.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.