Simona Krainová: Strach o práci! Kvůli těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Simona Krainová: Strach o práci! Kvůli těhotenství

Krainová doufá, že jí porod »nepřekazí« účast na módní akci.
Krainová doufá, že jí porod »nepřekazí« účast na módní akci. (Aha! – Petr Novotný, Profimedia.cz)

Těhotná modelka Simona Krainová (39) vážně neví, kdy s tou prací přestat! To, že je profesionálka každým coulem, potvrdila ve chvíli, kdy kývla na nabídku stát se tváří módní akce – Fashion Weekendu. Ten se měl původně konat v Praze na konci září, jenže se mohlo klidně stát, že by zde porodila v přímém přenosu. „Proto se kvůli mně změnil termín události,“ svěřila se Krainová. Přesto nemá vyhráno...

Fashion Weekend byl kvůli porodu přesunut na 12. září. O dva týdny později totiž lékaři Simoně naplánovali císařský řez. Jenže modelka má teď strach, zda posunutí termínu bude vůbec stačit a miminko nepřijde na svět dříve.

„To se neví. V té poslední fázi záleží už jen na miminku, jak se mu bude chtít ven. Já doufám, že se budu moct zúčastnit, bude to skvělá příležitost dostat české návrháře do světového povědomí,“ říká modelka s tím, že si po zkušenostech s minulým porodem pro jistotu nechala ve smlouvě ošetřit, že se nemusí za každou cenu zúčastnit.

Mohla by se totiž opakovat situace, kdy na svět přicházel její syn Maxík (1,5). Bylo to velmi komplikované a o několik týdnů dříve, a i přesto se Simona ukázala na veřejnosti jedenáct dní po porodu. „Tenkrát to bylo opravdu velice nepříjemné, měla jsem rozřezané bříško a byla jsem celkově slabá,“ vzpomíná.

Teď ale doufá, že bude všechno v pořádku, a také už ví, do čeho jde. „Asi bych to už ale chtěla mít za sebou,“ říká s tím, že se nemůže dočkat večírků, které si v těhotenství musela odpustit.

Co je Prague Fashion Weekend?

Nejprestižnější módní událost v České republice se bude konat ve dnech 12. až 16. září na Hradčanském náměstí v Praze. Fashion stan bude mít kapacitu 600 míst, budou se zde prezentovat české i světové značky a návrháři.



Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.