Hokejista Pavelec řídil opilý: Hrozí mu vězení! Bude Miss Chlebovská bez chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hokejista Pavelec řídil opilý: Hrozí mu vězení! Bude Miss Chlebovská bez chlapa!

Tereza Chlebovská je Pavelcovou kamarádkou...
Tereza Chlebovská je Pavelcovou kamarádkou... (Aha! – Mária Rušinová, Profimedia.cz, ara)

Hokejová hvězda Ondřej Pavelec doplatil na nehodu, kterou způsobil v opilosti. Přišel o řidičák a hrozí mu, že kvůli prohřešku ztratí i svou přítelkyni, letošní Českou Miss Terezu Chlebovskou.

Pavelec má našlápnuto na kariéru v NHL, kam ovšem nastoupí se zaznámem v trestním rejstříku. Na konci května způsobil v Kladně nehodu, při níž sice nebyl nikdo zraněn, ale v jeho neprospěch hraje fakt, že mu policisté naměřili dvě promile alkoholu v krvi.

Podle Televizních novin Pavelec dostal roční podmínku a pokud se prohřeší proti zákonu, může skončit až na půl roku ve vězení. Kvůli obecnému ohrožení pod vlivem návykové látky navíc nesmí 20 měsícu sednout za volant. Zákaz se ovšem nevztahuje na USA, kde bude přítel Chlebovské trávit většinu času. 

Ondřej Pavelec tvrdil, že šlo o zbytkový alkohol. Ten ale stačil k tomu, aby neodhadl bezpečnou vzdálenost a způsobil nehodu, při níž vznikla škoda 100 tisíc korun na každém voze.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.