Alice Bendová: Nechala si propíchnout jehlou podpaží! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alice Bendová: Nechala si propíchnout jehlou podpaží! Proč?

Alice si nechala provést proceduru, která je novinkou ve světě kosmetických zákroků
Alice si nechala provést proceduru, která je novinkou ve světě kosmetických zákroků (Martin Přibyl)

Moderátorka Alice Bendová (38) si na svém vzhledu nechává velmi záležet, a když jde o krásu, nebojí se trpět. Tentokrát si nechala v prestižním kosmetickém salonu dokonce propíchat podpaží!  To budete koukat, proč…

Mimo toho, že je Alice vytížená péčí o dceru Aličku a syna Vašíka, je v jednom kole i po pracovní stránce, a tak se pořádně zapotí. S mokrými koláči v podpaží se ale rozhodla skoncovat.

V salonu Yes Visage podstoupila novou kosmetickou metodu, která definitivně zabrání pocení v podpaží. Slabým povahám se ale může zdát poněkud drastická, obnáší totiž vpich na léčené místo dlouhou jehlou.

Procedura trvala více než třicet minut. Alice ale netrpěla, podpaží ji totiž umrtvili lokální anestezií. Nepříjemně vyhlížející procedura se tak k překvapení krásné herečky a moderátorky obešla bez bolesti.

 „Je to super nápad nepotit se. Člověk je celý den v jednom kole a já jsem ten typ, co se sprchuje kvůli špatnému pocitu pocení několikrát denně. Teď budu vědět, že mám o starost míň,“ pochvalovala si Bendová, která se nedávno vrátila z dovolené s dětmi a novým milencem Michalem Topolem.



Autor:  onl,kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.