Karel Gott během oslavy 73. narozenin: Já jsem tady pánem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Karel Gott během oslavy 73. narozenin: Já jsem tady pánem!

Karel Gott s dárky od Aha!: Květinou a svíčkou, na které je ručně namalované znamení Raka.
Karel Gott s dárky od Aha!: Květinou a svíčkou, na které je ručně namalované znamení Raka. (Aha! – Martin Pekárek, karelgott.com)

Žádná velká oslava se nekonala! Zpěvák Karel Gott prožil 73. narozeniny v poklidu se svojí rodinou. Největšími společníky Mistra byly jeho dcerky Charlottka (6) a Nellynka (4), od nichž dostal namalované obrázky, a také fenka labradorského retrívra Stella, kterou Karel učil poslušnosti.

Roční Stella doprovázela zpěváka i ve chvíli, kdy mu bylo v sobotu popřát k narozeninám Aha!. „Můžete si ji pohladit, Stellinka je moc hodná, nebojte se ji,“ řekl nám Karel, kterému jsme přivezli kytici ze žlutých růží a gladiol a svíčku s ručně namalovaným znamením Raka, v němž je narozený.

Stella má svého pána velmi ráda, neustále se drží vedle něj. Je ale také velmi zvídavá a důvěřivá, takže ji Karel usměrňuje. „Stellinko, kdo je tady pánem?“ řekl jí například ve chvíli, kdy chtěl, aby se vrátila k němu, když zavíral bránu ke svému domu.

Společně s pejskem, svojí manželkou Ivanou (36) a dcerkami se byl zpěvák v narozeninový den projít po okolí Betramky, kde rodina bydlí. Večer se pak v přímém televizním přenosu dočkal gratulace od VIP zpráv, které živě moderovala jeho žena. Ve vile na Betramce byla v tu chvíli kolegyně Ivany Gottové Tereza Jemelíková, která zpěvákovi předala velký dort. „Tak dneska si sladké dám, dieta musí stranou,“ prohlásil Mistr.

A dort nebyl jedinou sladkostí, kterou zpěvák dostal. Gottova exhospodyně Jaromíra Jandová napekla svému bývalému zaměstnavateli k narozeninám rakouskouherské domácí tvarohové buchty, po kterých se jen zaprášilo. Od svého dvorního fotografa Františka Jiráska  zase Karel dostal koláž ze snímků, které s ním pořídil, a také zasklené fotografie z nedávného setkání s legendárním španělským zpěvákem Juliem Iglesiasem (68).

Nadělil si duet s Gábinou Gunčíkovou!

Karel Gott si nadělil dárky i sám: dokončil romantické album s pracovním názvem »Dotek lásky« a také natočí duet se stříbrnou finalistkou loňské SuperStar Gabrielou Gunčíkovou (19). Píseň textaře Jaroslava Macheka nazvanou Nic nás nezastaví nazpívají Karel a Gábina v nejbližších dnech.

Zpěvák Karel Gott, mnohonásobný slavík, pěvecká legenda - veškeré novinky o Karlu Gottovi si přečtěte na www.ahaonline.cz/karel-gott.



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
street
18. 7. 2012 • 00:27

mandat - presne tak! Machackova si dela s mistrem co chce, lide si to jiz davno vsimli... Bohuzel, cim je mistr starsi, tim vic se nechava od vymastene, sebestredni a dominantni Ivany manipulovat!!! Ta mysli od zacatku jen a jen na sebe... Chladna kalkulace...

hillaarkaa
17. 7. 2012 • 18:45

Sééreblita a nedělal do vobyčejné vařečky

fiat
17. 7. 2012 • 15:50

to určitě, jinak by ho ženitbě nedonutila ani paní matka....časem jistě změkl a pravdu si teˇnepřizná. Má ty holčičky, tak jak se říká "všechno zlé pro něco dobré."

stooslu
17. 7. 2012 • 08:39

Proboha proč starý člověk s mladou ženou dělá takové hovadiny jako seskoky na padáku? To mluví za vše.

mandat
17. 7. 2012 • 06:58

Mistre, to si jen myslite. Nechate se manipulovat svou Ivanou.Bohuzel.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.