Mahulena Bočanová: Utrácí miliony! Bohatý milenec za zády ?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Mahulena Bočanová: Utrácí miliony! Bohatý milenec za zády ?!

Kdopak je tajemným sponzorem Mahuleny Bočanové?
Kdopak je tajemným sponzorem Mahuleny Bočanové? (Aha! – Karel Kopáč, Martin Hykl, ara)

Oblíbená herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (45) doslova hýří penězi. Staví dům a do toho si koupila chatu, loď a molo k ní. A ještě k tomu bydlí na nejprestižnější adrese v Praze. Kde na to bere? Nedávno přitom přišla o super kšeft za statisíce a mimo divadlo je veřejností viděna opravdu jen velmi málo. Nabízí se tedy otázka: Má snad krásná Mahulena nového a velmi bohatého milence?

Bočanovou zřejmě finančně podporuje její bývalý manžel Viktor Mráz (45), s nímž má dceru Márinku (10). Ten se plácl přes kapsu, když jí postavil nový domek ve středních Čechách, který je od jeho statku v Číčovicích vzdálen necelých pět kilometrů. Se stavbou domu pro Mahulenu začal poté, co si do svého statku nastěhoval novou přítelkyni. Jenže ještě než práce na bydlení pro Bočanovou skončily, pronajala si Mahulena luxusní byt na pražském Staroměstském náměstí, kde platí mnohatisícový nájem!

Pak ale nastalo pekelné období! Herečka přišla o práci moderátorky Top star magazínu, v němž jí nahradila Gábina Partyšová (34). Před pár týdny zase Bočanovou vyšachovala slovenská hvězda Adela Banášová (31) z nového ryta v podobě uvádění kulinářské show Recept na bohatství. Mezi tím se »Mahu« stihla rozejít se svým partnerem, zahradníkem Jiřím Herdou... Kde tedy Bočanová v nepříliš úspěšném období vzala na chalupu na Slapech, loď a molo k ní, které si nechala udělat na zakázku?

„Dělal jsem ho 77 hodin,“ svěřil se nám výrobce, který molo na vodu postavil hodinu před příjezdem reportérů deníku Aha!. Vyšlo na desetitisíce. „Na vodě a na lodích jsem vyrůstala na Slapech a nikdy by mě nenapadlo, že budu mít svoji vlastní, ale sny se mají plnit, dokud ještě žiju,“ prohlásila Bočanová, která si na menší plachetnici musela udělat kapitánské zkoušky. Taková loď se dá koupit »ojetá« za 30 tisíc korun, ale klidně i za 300 000 Kč. Mahuleno, máš snad nového zámožného milence?



Přečtěte si
opportunity
12. 3. 2013 • 00:32

"ryto"?

magdalenka39
19. 7. 2012 • 06:19

Přesně jak píšete,nikdo neví, jak přesně to bylo.Něco píší média a může tam být pár soukromých detailů,které mění celou situaci.Každopádně myslím, že na rozvodu,všeobecně,se většinou podílí oba.A opravdu lepší, než žít a snažit se udržet vztah jen kvůli dětem,tak se rozvést a dohodnout pravidla,aby v rámci možností byli únosné.Zde je plus,že pan Mráz má výborné příjmy a zabezpečil dceru i paní Bočanovou.Jedna věc je,že oba střídají partnery a druhá věc,že o Márinku se starají dobře.Není pravidlem,že děti přeci po rozvodu musí jakkoli strádat.

mandat
18. 7. 2012 • 17:05

Nikdo nevi, jak to bylo. Kdyby se vykaslal na rodinu, tak by se nesoudil o dite.Ono s Bocanovou vyjit neni jednoduche.Staci se jen podivat, kolik chlapu uz vystridala a vsichni zdrhli.

mandat
18. 7. 2012 • 17:03

Bocanka je vsechno mozne, jen ne krasna. To opravdu nikdy nebyla a ani nebude.

fizi
17. 7. 2012 • 10:55

Máte pravdu,opravdu se pan Mráz zachoval jako "správný chlap". Vykašlal se na rodinu a postižené dítě a šel za děv.kama.Opravdu ryzí charakter.to fakt každý nedokáže.A vy ty svoje bláboly ještě zveřejňujete,bože,bože...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.