VIP PROSTŘENO: Hejlík se nezavděčil remcalům Kořínkové a Nedvědovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

VIP PROSTŘENO: Hejlík se nezavděčil remcalům Kořínkové a Nedvědovi!

Lenka Kořínková a Richard Nedvěd hostiteli vysvětlují, že jehněčí, které přijde jako hlavní chod, opravdu nemusejí…
Lenka Kořínková a Richard Nedvěd hostiteli vysvětlují, že jehněčí, které přijde jako hlavní chod, opravdu nemusejí… (Prima family)

Ačkoliv se herec Lukáš Hejlík (32) snažil, seč mu jeho gastronomické síly stačily, své hosty do kolen nedostal. Herečka Lenka Holas Kořínková (56) a trapnomág Richard Nedvěd (29) totiž odmítnou nejen jeho báječné víno, poněvadž nepijí alkohol, ale dokonce i hlavní chod, protože nejedí jehněčí maso. Naopak zpěvačku Heidi Janků (49) Lukáš jehněčím nadchne, ale dýňovou polévkou si ji nezíská. „Bojím se, že to bude bez chuti,“ tuší zpěvačka.

„Tady teď nebudeme stolovat, ale stodolovat,“ představuje místo večeře hostitel Lukáš, když prostírá u dlouhého stolu ve své stodole v Říčkách, kde chová i ovce a pěstuje zeleninu. „Ty jsou vlastně můj jediný opravdový koníček,“ přiznává herec, jehož rustikální statek je náramně útulný, všude jsou ovčí kůže, s nimiž má v rámci pořadu velké plány.

Hlavním chodem bude jehněčí, jenže Richard Nedvěd ho nemá rád a Lenka Holas Kořínková k němu má z Austrálie »poněkud odpor«. Herečka už skoro žádné maso nejí, takže se jí nelze zavděčit!

Zato Heidi se těší. A má proč! Elegán Hejlík totiž vyhrál soutěž v přípravě jehněčího. Jediné kouzlo je prý péct ho co nejdéle bez šťávy. A aby chuť masa podpořil, servíruje k němu báječné víno. Jenže Lenka a Richard zase nepijí alkohol a odmítnou proto i tento lahodný mok.

Zda si je Lukáš Hejlík získá alespoň domácí třešňovou zmrzlinou, uvidíte už dnes večer od 20 hodin na televizi Prima family.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.