Miluše Bittnerová z Ordinace: Řádila na večírku jako ďábel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Miluše Bittnerová z Ordinace: Řádila na večírku jako ďábel!

Miluška si večírek pořádně užila
Miluška si večírek pořádně užila (Aha! – Martin Přibyl)

Herečka Miluše Bittnerová (35) má tvářičku andílka a na televizních obrazovkách se usmívá v roli vrchní sestry Elišky. V soukromém životě je to ale pěkná dračice a když vyrazí s kamarádkou na párty, tak to stojí za to. Na večírku s názvem Bez kalhot to roztočila ve velkém. „Mejdan ještě nekončí, budeme se přesouvat, přátelé,“ volala zvesela herečka.

Ve středu nechala Miluše manžela doma a vzala kamarádku na premiéru amerického filmu Bez kalhot, kde se to vypracovanými pánskými těly jen hemžilo. Posléze se holky přesunuly do nového Music Clubu Lucky Lucky, kde striptýzový večer pokračoval.

„Já osobně mám ke striptýzu ambivalentní vztah – ráda se podívám, pokud je vtipný nebo skvěle technicky udělaný. Pokud mě však striptér vytáhne ke spolupráci, propadám se studem a zdrhám…,“ smála se Miluška, ale hned nato předvedla, že má pro strach uděláno a vyrazila se na exotického striptéra Sabriho podívat až k pódiu, kde nadšeně tlaskala.

Nakonec se podělila i o krátký příběh… „Jednou jsme byli na zájezdovém představení a kolegyně Jarka Obermaierová slavila dvaašedesáté narozeniny, tak jsme jí objednaly striptéra. I když samozřejmě nespolupracovala, byl to pěkný zážitek, všechny jsme se strašně nasmály,“ vyprávěla Bittnerová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.