VIDEO Josef Kemr tvrdil, že je bezdětný, ale lhal! Tento muž tvrdí, že je jeho syn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIDEO Josef Kemr tvrdil, že je bezdětný, ale lhal! Tento muž tvrdí, že je jeho syn!

Josef Kemr a pan Vladimír. Podoba k neuvěření...
Josef Kemr a pan Vladimír. Podoba k neuvěření... (Karel Kopáč, ČTK)

Národem milovaný Josef Kemr (†72) působil velmi zodpovědně a důvěryhodně. Ale i takový velký člověk si na onen svět odnesl životní tajemství. Prasklo až nyní, sedmnáct let po hercově smrti! Přestože se Kemr nikdy nezmínil o vlastních dětech, a dokonce své životní družce Marice Skopalové (67) přísahal, že žádné nemá, reportérům Aha! se podařilo zjistit něco jiného!

Vypátrali jsme muže, který tvrdí, že je synem Josefa Kemra. Je věrnou kopií slavného herce a narodil se prý po utajeném milostném románku. Vydali jsme se po stopách tohoto fascinujícího příběhu, a ty nás zavedly až na jih Čech…

Na začátku tohoto nečekaného odhalení bylo takřka detektivní pátrání! Nedávno jsme našim čtenářům přinesli informaci o Kemrově nevlastním vyženěném synovi Jiřím, údajně žijícím kdesi v USA, kterého hledá rodina. Při pátrání po něm se však stalo něco, co nikdo nečekal. Narazili jsme na signály o tom, že Kemr má vlastního syna, o němž nikdo neví.

Jihočeské stopy

Přestože herec nikdy nikde vlastního potomka neuvedl, stopy nás po delším pátrání dovedly až do jedné jihočeské vesničky. Osud tomu chtěl, že jsme stáli přímo před vraty domu, kde měl údajný vlastní syn herce Kemra žít, když zpoza rohu vyšel ON – muž, jehož podoba nás na první pohled praštila do očí! Bylo to, jako bychom se v čase vrátili o třicet, čtyřicet let zpátky a proti nám kráčel slavný představitel Bohouše Císaře ze seriálu Chalupáři či zmatený Plha z komedie Marečku, podejte mi pero!

Přiznání po letech

Ten muž se jmenuje Vladimír a je mu 58 let. Kemrovi tedy bylo 32 let, když se narodil. „Ano, jsem vlastním synem Josefa Kemra,“ potvrdil nám Vladimír po chvilce váhání. „Pan Kemr měl milostný románek s mojí maminkou Boženkou. Říkával jí Carmen. Přiznala mi to na smrtelné posteli. Věkem jsem mu začal být více a více podobný, tak jsem se na to snažil zeptat přímo jeho,“ rozpovídal se.

Překvapivě otevřeně začal vyprávět svůj příběh. Zmínil se i o setkáních se svým skutečným tátou Kemrem. Popsal je v rozhovoru, který přineseme v deníku Aha! už v úterý: „Moji rodiče pro mě byli vždy maminka a nevlastní tatínek, mám je i v rodném listě. Maminka si nepřála, abych do toho nějak šťoural a zveřejňoval to,“ odpověděl nám na otázku, proč tak dlouho tajil, že je Kemrovým synem.

Hodný po tátovi

Vladimír je velmi vstřícný a hodný člověk. Pozval nás na zahradu svého staršího domku. Ne náhodou dům obklopuje plno pestrobarevných květin různých druhů. Vladimír se živí jejich pěstováním a společně s obchodním partnerem je prodává na trzích. Kolem nás se prohánělo několik sněhobílých pudlů. „Máme jich celkem osm,“ pochlubil se.

Rádi bychom napsali, že se Kemrův údajný syn těší dobrému zdraví. Bohužel tomu tak není. „Musí o mě pečovat můj kolega. Jsem na tom zdravotně špatně. Nechci ani domýšlet, co by se stalo, kdyby mi nepomáhal. Minulou středu mě odvážela záchranka, protože jsem dostal záchvat. Jsem silný cukrovkář,“ svěřil se vlastní syn legendárního herce Josefa Kemra.

Porovnejte na videu neuvěřitelnou podobu Josefa Kemra a jeho syna Vladimíra!

Video se připravuje ...

 

POZOR, UŽ ZÍTRA: Velký rozhovor s panem Vladimírem! Jak to dopadlo, když kontaktoval tátu Kemra?



Přečtěte si
hillaarkaa
10. 7. 2012 • 21:05

Jasně,lofasovitý,toporný a stříkací

hillaarkaa
10. 7. 2012 • 21:04

Do vejfuků chodí cákat forman,když není lysohlav po ruce

girasole.
10. 7. 2012 • 14:17

rejpal, kdo hledà, ten najde cscssccsc http://www.ahaonline.cz/clanek/trapasy/75187/netradicni-sexualni-choutka-ukajel-se-do-vyfuku-a-vyb iral-si-ten-nejlepsi.html

rejpal3
10. 7. 2012 • 12:04

Girasole, nemohu ty boháčovi výpady najít? Poraď...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.