Josef Somr: Rok po smrti družky má manželku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Josef Somr: Rok po smrti družky má manželku!

Somr s Křišťálovým glóbem za celoživotní přínos českému filmu.
Somr s Křišťálovým glóbem za celoživotní přínos českému filmu. (Aha! Pavel Machan, Roman Martin Hykl, kviff.com)

Legendární herec Josef Somr (78) poprvé přiznal, že svou zesnulou životní družku Zuzanu Šavrdovou (†65) nahradil její sestrou Jaroslavou. S tou se také objevil na filmovém festivalu v Karlových Varech. „Přijel jsem s manželkou,“ šokoval Somr.

Když jsme se Somra zeptali, zda to myslí vážně, řekl: „Ano, je to má manželka!“ Paní Jaroslava s ním v pátek přijela luxusním autem ke Grandhotelu Pupp, kde je přivítal prezident festivalu Jiří Bartoška (65). Za pár hodin pak Somra doprovodila do Městského divadla, kde převzal Křišťálový glóbus za celoživotní přínos českému filmu.

Sestra Somrovy životní družky Zuzany Šavrdové, která loni zemřela narakovinu, se začala o herce starat hned po její smrti. Postupně za ním jezdila stále více, až spolu okolo loňských Vánoc začali žít. Somr se ale dosud k soužití s paní Jaroslavou nevyjadřoval. Průlom udělal až v Karlových Varech.

„Představte si, že jsem tu na filmovém festivalu vůbec poprvé! A přitom jsem mohl stihnout všech 47 ročníků,“ vtipkoval vitální Somr,“ zatímco ho jeho manželka pozorovala zpovzdálí. Somrovi kolegové mají radost, že herec nezůstal sám, a má vedle sebe ženu, která mu dala další motivaci do života.



Přečtěte si
hillaarkaa
9. 7. 2012 • 12:32

Tak a teď to můžete rozbalit spolu a pořádně,až ke kořeni péércnout

hillaarkaa
9. 7. 2012 • 12:31

Nejsem Bi,jedině ty že by sis trtknul

hillaarkaa
9. 7. 2012 • 12:30

Hlavně,aby choť nelechtal 2,4cm kolibříkem......jako nežerchlebáč

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.