Filmový festival skončil. Tohle jsou jeho trapasy i nejsilnější momety! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Filmový festival skončil. Tohle jsou jeho trapasy i nejsilnější momety!

Bartoškovi s Helen Mirren
Bartoškovi s Helen Mirren (Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, Jan Tůma, Zybněk Pecák, Ladislav Křivan)

Nejvýznamnější filmový festival v zemi skončil. Karlovy Vary už v neděli opustily poslední celebrity a město opět žije svým poklidným lázeňským životem. Pokud jste nestihli všechny skandály, drby i trapasy z festivalového dění v uplynulých devíti dnech, máme pro vás souhrn těch nejdůležitějších okamžiků. Prohlédněte si také velkou fotogalerii, v níž se můžete podívat, kdo všechno na festival dorazil a jak to komu slušelo.

Všechno začalo velkolepým příjezdem oscarové hvězdy Helen Mirren v doprovodu manžela Taylora Hackforda. Přestože herečka už brzo oslaví 67 let, na zahajovacím večeru vypadala úžasně.

Stejně tak to slušelo i další zahraniční star, beznohé modelce Aimee Mullins. V dětství jí kvůli vývojové vadě museli amputovat obě nohy. I přesto se ale kráska pere s osudem nesmírně statečně a na poli módy slaví velké úspěchy.

O první větší skandál se postaral začátkem týdne manžel Gábiny Partyšové Josef Kokta, který se na večírku dvořil Olze Menzelové víc, než je zdrávo. Když se pak cestou k autu dvojice neubránila vášni, bylo jasné, že má Kokta problém.

Jakoby to nestačilo, jen pár dnů po skandálu se přihlásila mladičká slečna Ornella a nechala se slyšet, že i s ní má Pepa »techtle mechtle«.  Ačkoliv Partyšová nemá zrovna čisté svědomí a užila si nevázaný románek s fotografem Danielem Zahrádkou, není jisté, zda další Pepovu nevěru ustojí.

O největší pozdvižení se však postarala v druhé polovině festivalu Agáta Hanychová s přítelem Mirkem Dopitou. Při potyčce s amatérským fotografem oba zadržela policie a odvezla je do cely v Sokolově. Agáta naštěstí vyvázla po pár hodinách jen s pocuchanými nervy, Dopita na tom byl ale mnohem hůř.

Převáželi ho v želízkách ze služebny v Sokolově zpět do Varů a teď bude muset čelit i nepříjemné žalobě. „To byly zas Vary. Na příštích sedm let mi to zase stačí,“ nechala se Agáta slyšet na facebooku.

Pokud tento status četl Jiří Bartoška, asi si oddechl. Celý skandál ho totiž pěkně vytočil a utvrdil v tom, že profesionální průšvihářku na festivalu už vidět nechce.

A není jisté, jestli zákaz účastnit se příštího festivalu ve Varech nedostane i Oldřich Kaiser. Na jedné z významných párty tak vyváděl, až ho musela z večírku nakonec vyprovodit ochranka.

Rušných devět dní uzavřel v sobotu závěrečný ceremoniál, kde si hollywoodská hvězda Susan Sarandon převzala z rukou ředitele festivalu Jiřího Bartošky Křišťálový globus za mimořádný přínos světové kinematografii.

Podívejte se do fotogalerie, jak to ve Varech vypadalo a co všechno se tam dělo.



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.