Vašo Patejdl má nový objev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vašo Patejdl má nový objev!

Mladičké Kristíně pokřtil desku Vašo Patejdl
Mladičké Kristíně pokřtil desku Vašo Patejdl (Bontonland)

Hudebník Vašo Patejdl, který je jednou z žijících legend slovenského popu má nový objev. Pochopitelně však nejde o partnerku, ale kolegyni zpěvačku. Talentovaná Sloveka Kristína uhranula svým pěveckým výkonem Patejdla natolik, že jí dokonce pokřtil novou desku Na sľnečnej straně světa.

„O Kristíně jsem poprvé slyšel od jejího dvorního textaře Kamila Peteraje. Jsem moc rád, že se kolem ní vytvořil tak kreativní tým a držím jí palce,“ nechal se slyšet Vašo Patejdl, když desku v Bontonladnu křtil a dodal, že albu by popřál, aby bylo minimálně stejně oblíbené a poslouchané jako předchozí deska V sieti ťa mám, za kterou si zpěvačka od zástupců vydavatelství Universal music převzala platinovou desku za prodej v ČR.

„Netroufnu si odhadnout, ze které skladby by se mohl stát hit. To nechám na fanoušcích. Já mám v podstatě ráda každou skladbu z tohoto alba, ale momentálně, když je léto, mě asi nejvíc baví skladby Viem lebo viem a Na slnečnej strane sveta,“ uvedla k novému CD Kristína. Obě své oblíbené skladby pak zazpívala i návštěvníkům křtu.

 

Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.