Naštvaný Bartoška: Agáta udělala festivalu ostudu! Je to skandál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Naštvaný Bartoška: Agáta udělala festivalu ostudu! Je to skandál!

Jiří Bartoška s manželkou Andreou
Jiří Bartoška s manželkou Andreou (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Jan Tůma, hermina.cz, ara)

Kauza Agáty Hanychové (27) a Mirka Dopity (28) pořádně potrápila prezidenta karlovarského festivalu Jiřího Bartošku (65). O takovou publicitu ani přinejmenším nestojí!

Letošní ročník festivalu bude ve znamení nočního řádění Hanychové a Dopity, kvůli němuž oba skončili na policii. Ať už v sobotu Křišťálový globus dostane kdokoliv, takový rozruch jako Agáta nezpůsobí.

A to pořádně naštvalo Jiřího Bartošku, který by z festivalu rád učinil prestižní kulturní událost mezinárodního významu. Kvůli Hanychové ale Karlovy Vary dostaly nálepku skandální nonstop party, kde jde spíše o alkohol, než o filmy. Celebrity se zde totiž kinosálům vyhýbají a raději vyhledávají večírky a bary. To festivalu na dobré pověsti moc nepřidá…

Bartoška se sice společenským akcím nevyhýbá, ale to, co předvedla Agáta, jej zvedlo ze židle. Podle informací deníku Aha! jej tato kauza tak rozčílila, že jej jeho tým musel v hotelu Thermal málem křísit. Chování Hanychové a jejího partnera jej šokovalo o to víc, že udržuje blízký přátelský vztah s její matkou Veronikou Žilkovou.

Agáta a Mirek v Karlových Varech strávili pouze jednou noc, ale přesto zničili celoroční práci Bartošky a jeho týmu.





Autor:  lbp,cam

Přečtěte si
hillaarkaa
8. 7. 2012 • 19:05

Forman dneska asi kroutí přesčas v kolben

hillaarkaa
8. 7. 2012 • 08:20

Souhlas,proto ji teď se starou Žílou budou vláčet kde se dá

illis
7. 7. 2012 • 22:02

Jo a kam potom bude jezdit Verešová dělat kukadla na fotografy . Pro ni je to zážitková příležitost a ještě k tomu dobrá příležitost, jak ztenčit Volopichovi konto a provětrat šatník.

zadnice
7. 7. 2012 • 11:09

I chlastat se musí umět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.