Temné Vary: Morávková, Partyšová, Mesarošová a Váchová jako dámy v černém! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Temné Vary: Morávková, Partyšová, Mesarošová a Váchová jako dámy v černém! +VIDEO

Ladies in black
Ladies in black (Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, Jan Tůma, Zybněk Pecák, Ladislav Křivan)

VIDEO 47. ročníku karlovarského festivalu vládne černá barva. Že by se dámy spoléhaly na její zeštíhlující efekt? V lázeňském městě bylo pořádně temno a o zpestření se postarala jen jubilující Jana Švandová.

Gábina Partyšová přijela do Karlových Varů hlídat svého nevěrného manžela Josefa Koktu. Jako správná provokatérka si přivezla prhjledné krajkové šaty, v nichž odhalila svůj hýčkaný zadeček, na němž mohli pánové oči nechat. Josef ale musel vše tiše tolerovat, protože už si na festivalu stačil užít s Olgou Menzelovou.

Na černou vsadila i Lucie Váchová-Křížková. Ta teprve před několika týdny porodila syna Davídka. Na její postavě se však těhotenství téměř nepodepsalo, a tak si mohla dovolit i odvážný střih šatů obepínající ladné křivky. Manžel jí ale na festivalu moc dobrou vizitku neudělal, na party dorazil v džínách a teniskách.

Video se připravuje ...

Elegantní černé šaty si na diamantový večírek oblékla i herečka Dana Morávková, která si padla do noty s manželkou festivalového prezidenta Jiřího Bartošky. Ten se na charitativním aukci pokusil vydražit diamantové srdce, ale nakonec byl pokořen bohatším soupeřem.

 

Video se připravuje ...

Černá je letos opravdu v oblibě, o čemž svědčí i šatník Terezy Voříškové, Beaty Rajské, Terezie Dobrovolné, či Dominiky Mesarošové. Stejnou barvu mělo i sako, v němž musel Mirek Dopita po noční potičce putovat do cely předběžného zadržení.

Z černé vlny nakonec nejvíce vytěžila oslavenkyně Jana Švandová, která byla ve fialových šatech středem pozornosti.

Prohlédněte si festivalové hosty v galerii a rozhodněte, komu to slušelo nejvíc!

 



Přečtěte si
mandat
7. 7. 2012 • 19:07

Presne tak. Take Kaplicka vypada jako selka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.